06 80 203 769
   06 22 543 324
    felveteli@kodolanyi.hu
      

  

ÚJ! Üzemmérnök-informatikus


 Képzési helyszínek


  • Budapest: nappali

 

Rövid képzési áttekintő a szakról

 

 

 

2019 szeptemberében induló szakunk gyakorlatorientált, a tantárgyak egyharmada elméleti, kétharmada gyakorlati. A hallgatók már az első félévtől kezdve valós vállalati problémák, feladatok megoldásán dolgoznak, a tananyag elemeinek gyakorlati hasznosságát azonnal megmutatjuk.  Figyelembe vesszük a hallgatók korábbi tanulmányait, tapasztalatait, személyre szabott feladatokat, tanmenetet kapnak, akár bizonyos tantárgyak alól teljes felmentést. A második tanév után az 5.-6. félévet már céges partnereinknél, valós vállalati környezetben töltik, a választott szakirányuknak megfelelő speciális ismereteket ott sajátítják el. A teljes tananyagot informatikai vállalatokkal közösen dolgoztuk ki.

 

Érettségi követelmény

A kötelező matematika mellett a fizika, informatika, informatikai ismeretek, informatikai alapismeretek tárgyak közül egy választandó.

Emelt szintű érettségi nem szükséges!

 

Specializációk

Agrárinformatika

Agrárinformatikai szakirányunkat választó hallgatóink a mezőgazdasági tevékenységek, folyamatok informatikai támogatását sajátítják el.

IT Biztonság

IT biztonság szakirányuknkat választó hallgatóink az IT rendszerek biztonsággal kapcsolatos problémáit, és az azok megoldására alkalmazott korszerű módszereket és technológiákat sajátítják el.

 

Szakmai gyakorlat

Az egybefüggő, 5. félévben esedékes féléves és a 6. félévben esedékes 8 hetes gyakorlat eltölthető bármilyen hazai vállalkozásnál, továbbá közintézményeknél vagy nonprofit szervezeteknél. Lehetőség van továbbá arra, hogy a legsikeresebb és nyelveket is jól beszélő hallgatók EU-s ösztöndíjjal, külföldön végezzék el a szakmai gyakorlatot az Erasmus program keretében.

 

Diplomában szereplő szakképzettség neve

 

Üzemmérnök-informatikus alapképzési szakon (választott szakirány megjelölésével)

 

Szakmai karrierépítési lehetőségek a diploma megszerzését követően

A digitalizációs folyamatoknak köszönhetően a teljes közép- és kisvállalati szektorban éppen úgy, mint a nagyvállalatoknál, szükség van informatikusokra. Specializációink a két legdinamikusabban fejlődő szakterületen nyújtanak karrier lehetőséget.

 

A képzés ára

Képzési szintMunkarendHelyszínFinanszírozási formaKöltségtérítés (félév)Képzési idő
Alapképzés Nappali

 Budapest

Költségtérítéses 399 000 Ft 6 félév
Alapképzés Levelező

Budapest

Költségtérítéses 399 000 Ft 6 félév 

 


Kodolányi János Egyetem
Orosháza


Kodolányi János Egyetem
Budapesti Oktatási Központ


Kodolányi János Egyetem
Székesfehérvár


Copyright © Kodolányi János Egyetem
Főtámogatónk: