Felvételi ügyekben alap- és mesterképzések, felsőoktatási szakképzések esetén:
felveteli@kodolanyi.hu
Felvételi ügyekben szakirányú továbbképzések esetén: https://www.kodolanyi.hu/tovabbkepzes
   

  

Szerezz külföldről diplomát!


Távoktatás: ha külföldön vagy – a tanulás szabadsága

Álmaidat annak ellenére sem kell feladnod, ha munkád külföldre szólított. A Kodolányi János Egyetem Magyar Minőség e-Oktatás díjas távoktatási képzés rendszerében könnyedén tanulhatsz és szerezhetsz diplomát. Rugalmas képzési formánk és egyéni vizsgarendünk lehetővé teszi, hogy kényelmesen otthonról sajátíts el új ismereteket és szerezz piacképes tudást, élj akár Thaiföldön, vagy a Dominikai Köztársaságban.

 

Érdemes a távoktatásos képzési formát választanod, ha külföldön élsz, mert...

  • Rugalmas képzési forma, ami azt jelenti, hogy külföldön is folyamatosan hozzáférhetsz a teljes tanulmányi rendszerhez, a tananyagokhoz, akár online tanórák formájában is.
  • A tanulás ideje és az intenzitása testre szabható, a munka mellett akár éjszaka, napközben, hétvégén vagy hétköznap is tanulhatsz, megoldhatod a beadandó feladatokat.
  • Egyéni vizsgarendünknek köszönhetően vizsgáidat tömbösítheted, így félévente mindössze egyszer kell személyesen megjelenned képzési központjainkban.
  • Beiratkozáskor, ha személyes megjelenésed nem megoldható, akkor meghatalmazottad (írásbeli meghatalmazással) is képviselhet Téged. 
  • Tanulmányi és pénzügyi ügyeidet könnyedén otthonról is intézheted az interneten keresztül.
  • Személyre szabott, hatékony tanári segítséget nyújtunk: tutoraink egész évben fórumokon segítik a tanulmányokat.
  • A tanulásra használt moodle keretrendszer felhasználóbarát, tehát alapvető számítástechnikai ismeretekkel is jól használható.
  • Lehetőséged van személyes konzultációkon részt venned, ha éppen hazánkban tartózkodsz, bár ezek nem kötelezőek, ám nagyon hasznosak. 

Kodolányi János Egyetem
Budapesti Nemzetközi Campus


Kodolányi János Egyetem
Székesfehérvár


Kodolányi János Egyetem
Orosháza