06 80 203 769 (ingyenesen hívható)
    felveteli@kodolanyi.hu
      

  

Hallgatói támogatások, ösztöndíjak


Tudjuk, hogy manapság nem könnyű előteremteni a megélhetési költségeket, a tandíjat. Ezt mérlegelve alakítottuk ki saját támogatási rendszerünket. Rugalmas képzési formáinknak, diákmunka lehetőségeinknek köszönhetően is csökkentheted költségeidet.

 

Egyedi ösztöndíjrendszer

  • Orosháza város önkormányzata 20 millió forintos ösztöndíj keretet biztosított a Kodolányi János Főiskolán tanulók számára. Az ösztöndíjra minden békés megyei lakos jogosult, aki a KJF orosházi alapszakos vagy felsőoktatási szakképzéseinek nappali, költségtérítéses helyeire jelentkezett és felvételt nyert. Ez a jelentős keret várhatóan a 2018/19-es tanévre Orosházán felvett összes hallgató számára biztosítja az ösztöndíj elnyerését, így a tandíjmentességet tanulmányaik teljes idejére. Fontos tudni, hogy ezt az ösztöndíjat el is lehet veszíteni, ha valaki tanulmányai során nem teljesíti a szükséges kreditszámot. Első lépésben tehát a felvételi időszak végéig a felvi.hu rendszerében a felvételi lapon a Kodolányi János Főiskola orosházi költségtérítéses szakját kell megjelölni, majd a sikeres felvételi értesítés után a főiskola által biztosított formanyomtatványon beadni az ösztöndíj pályázatot.
  • A Kodolányi tanulmányi ösztöndíj Budapesten és Székesfehérváron nappali képzésre járó hallgatóinknak akár teljes tandíjmentességet is ad
  • Tandíjkedvezményre pályázhatsz szociális helyzet alapján, sőt akár a havi részletfizetés is lehetséges
  • A tudományos munkában, vagy a főiskola kulturális, sport életében aktívan részt vevő hallgatók (Kodolányi-díj) pályázat útján akár több tízezer forint ösztöndíjat is elnyerhetnek
  • Azok is számíthatnak támogatásra, akik külföldi partnerintézményeinkben szeretnék tanulmányaikat folytatni (ERASMUS+).
 

33%

Tanulmányaidat már teljes tandíjának a 33%-ának befizetésével megkezdheted, a fennmaradó összeget pedig két egyenlő részletben teljesítheted.


Ingyenes nyelvoktatás

A PIQ&Lead modell keretében tanuló diákjainknak az I. évben térítésmentesen biztosítjuk a nyelvoktatást.*

*akinek a mintatantervében szerepel

 

Változatos diákmunka

A sikeres diákmunka vállalásához is segítséget nyújtunk, hogy a tandíj előteremtése ne jelentsen akadályt a továbbtanuláshoz.

 

Nálunk nincsenek rejtett költségek

Ingyenes wifi internet minden kampuszunkon, kodolányis e-mail cím, elektronikus jegyzetek, könyvtár használat, Karrierközpont, hallgatói portfólió, valamint sportolási és kulturális lehetőségek várnak.

 

Megújult a Diákhitel

Az alacsony kamatot biztosító Diákhitel2 is segítséget jelenthet a felvételizők számára.    Bővebb információ


Kodolányi János Főiskola
Orosháza


Kodolányi János Főiskola
Budapesti Oktatási Központ


Kodolányi János Főiskola
Székesfehérvár