06 80 203 769
   06 22 543 324
    felveteli@kodolanyi.hu
   

  

Támogatások


Tudjuk, hogy manapság nem könnyű előteremteni a megélhetési költségeket, a tandíjat. Ezt mérlegelve alakítottuk ki saját támogatási rendszerünket. Rugalmas képzési formáinknak, diákmunka lehetőségeinknek köszönhetően is csökkentheted költségeidet.

 

Egyedi ösztöndíjrendszer

  • Kodolányi ösztöndíj Orosháza város támogatásával a Békés megyéből orosházi, nappali képzésre járóknak, akár teljes tandíjmentességet biztosít (az üzemmérnök-informatikus szak kivételével)
  • Tandíjkedvezményre pályázhatsz szociális helyzet alapján, sőt akár a havi részletfizetés is lehetséges
  • A tudományos munkában, vagy az egyetemi kulturális, sport életében aktívan részt vevő hallgatók (Kodolányi-díj) pályázat útján akár több tízezer forint ösztöndíjat is elnyerhetnek
  • Azok is számíthatnak támogatásra, akik külföldi partnerintézményeinkben szeretnék tanulmányaikat folytatni (ERASMUS+).
 

33%

Tanulmányaidat már teljes tandíjának a 33%-ának befizetésével megkezdheted, a fennmaradó összeget pedig két egyenlő részletben teljesítheted.


Ingyenes nyelvoktatás

A PIQ&Lead modell keretében tanuló diákjainknak az I. évben térítésmentesen biztosítjuk a nyelvoktatást.*

*akinek a mintatantervében szerepel

 

Változatos diákmunka

A sikeres diákmunka vállalásához is segítséget nyújtunk, hogy a tandíj előteremtése ne jelentsen akadályt a továbbtanuláshoz.

 

Nálunk nincsenek rejtett költségek

Ingyenes wifi internet minden kampuszunkon, kodolányis e-mail cím, elektronikus jegyzetek, könyvtár használat, Karrierközpont, hallgatói portfólió, valamint sportolási és kulturális lehetőségek várnak.

 

Megújult a Diákhitel

A kamatmentes Diákhitel2 is segítséget jelenthet a felvételizők számára.    Bővebb információ


Kodolányi János Egyetem
Budapesti Nemzetközi Campus


Kodolányi János Egyetem
Székesfehérvár


Kodolányi János Egyetem
Orosháza