Felvételi ügyekben alap- és mesterképzések, felsőoktatási szakképzések esetén:
felveteli@kodolanyi.hu
Felvételi ügyekben szakirányú továbbképzések esetén: https://www.kodolanyi.hu/tovabbkepzes
   

  

Közösség


Art Gallery

A Kodolányi Art Gallery (KAG) a Kodolányi János Egyetem közösségszervező szakos hallgatóinak kezdeményezése, melynek célja, hogy tehetséges hallgatók mutatkozhassanak be az Egyetem saját Galériájában, továbbá gyakorlati lehetőséget nyújt a kiállításszervezést megtanulni vágyóknak is.

 

Színházbérlet, kedvezményes színházjegyek

Az egyetem és a székesfehérvári Vörösmarty Színház együttműködésének köszönhetően hallgatóinknak lehetősége van kedvezményes színházbérlet vásárlására. Budapesten is több színházzal működik ilyen jellegű kapcsolat.

 

TáncolKODÓ: néptánc, társastánc

Az elsősorban autentikus folklórral foglalkozó néptánccsoportunk 1993-ban alakult, a foglalkozásokra járók Magyarországi és erdélyi tájegységek táncait tanulhatják meg. Táncosaink az iskolai évnyitón, diplomaátadón, kulturális rendezvényeken való részvétel mellett nemzetközi fellépéssel is büszkélkedhetnek: rendszeres résztvevői a dél-olaszországi San Salvo város nyári fesztiváljának.

 

Sportolási lehetőségek

A KJE színes sportolási palettával várja a hallgatókat. Az aktív mozgásra vágyóknak lehetőségük nyílik  különböző teqsportokat kipróbálni, valamint futballozni, evezni, aerobikozni, asztali-teniszezni és testépítéssel foglalkozni. A sportpályákat és a fitnesztermeket a hallgatók a nyitvatartási rend szerint korlátlanul és díjmentesen használhatják.

 

Rendezvények

Az egyetemi élet három legnagyobb hallgatói rendezvénye az Origó hét, a gólyabál és a Kodolányi Napok. Ezek közül az Origó hét az első, meghatározó rendezvénye a gólyák életének. A tavaszi félév legnagyobb egyetemi rendezvénye a Kodolányi Napok. A kétnapos eseményt vetélkedők, sportversenyek, koncertek is színesítik. Székesfehérváron és Budapesten mindig pezseg az élet! Volt itt már farsang, jazz- és irodalmi est, Halloween party, csocsóverseny.

 

Szakestek

Minden oktatási központban rendszeresen megrendezésre kerülnek a különböző szakok estjei, ahol minden évfolyam hallgatói részt vehetnek. Az est folyamán a szakkal kapcsolatos aktuális témákban várják előadások a hallgatókat, és már végzett hallgatókkal való beszélgetésre is lehetőség nyílik.

 

Szabadegyetemi előadások

A Szabadegyetem azzal a gondolattal született meg, hogy közérthető, mégis tudományos igényű előadások keretében mutassa be világunk legidőszerűbb kérdéseit a hallgatóknak. Ehhez a gondolathoz híven minden évben változatos és tanulságos előadásokkal várják a Kodolányi oktatói az érdeklődőket a budapesti és a székesfehérvári oktatási központban.

 


Kodolányi János Egyetem
Budapesti Nemzetközi Campus


Kodolányi János Egyetem
Székesfehérvár


Kodolányi János Egyetem
Orosháza