06 80 203 769 (ingyenesen hívható)
    felveteli@kodolanyi.hu
      

  

Orosháza

2004 szeptemberében nyílt meg Orosházán, Gyopárosfürdő vonzáskörzetében a KJF Oktatásszervezési Központja, amely távoktatási centrumként működik számos kedvelt alapszakkal. Az itt folyó képzésekben hallgatóink közgazdász diplomát szerezhetnek, amelynek birtokában- döntésüktől függően - vagy a munka világába léphetnek, vagy főiskolánk szakirányú-, ill. mesterképzésein folytathatják tovább tanulmányaikat.
A már alapdiplomát szerzett hallgatók választhatnak gazdag szakirányú továbbképzési szakpalettánkról és élhetnek a szakvizsga letételének lehetőségével is.

 

Az ideális, zöldövezeti környezetben fekvő, kétemeletes, felújított épületben jelenleg tíz tanterem, két számítógépterem, két konferenciaterem és könyvtár áll a hallgatók rendelkezésére. Ugyanebben az épületben, a második emeleten működik az apartman jellegű kollégium is.

 

Orosházán induló képzéseink

Felsőoktatási szakképzések:

Alapképzések:

Térkép:

Bővebb információért kattintson a logóra!


Az "Alföld gyöngyeként" ismert Orosháza-Gyopárosfürdő Budapesttől 180, Szegedtől 56, Orosháza belvárosától 3 kilométerre fekszik. A gyopárosi tórendszer partján található fürdőt és üdülőterületet 20 hektáros parkerdő veszi körül. Gyopáros vizét 1999-ben nyilvánították gyógyvízzé, azóta pedig már az országos jelentőségű fürdők között tartják számon. A fejlesztéseknek köszönhetően 2005-ben megnyitotta kapuit a mai modern követelményeknek megfelelő, 6000 négyzetméter alapterületen fekvő élményfürdő is.

 

A gyopárosi városrész csendes és nyugodt környezetével, a gyógyvízre épülő hagyományos gyógyászatával, ugyanakkor a városközponttól való közelségével ideális környezet a kikapcsolódásra.

 

Orosházi kollégium

A kétszintes épület kollégiumi szárnyában 3 fős szobák biztosítják 48 hallgató kényelmét. Minden szobához mosdó is tartozik, közös zuhanyzó és wc a folyosókon található. Az épületben szintenként hűtővel és mikrohullámú sütővel felszerelt közös konyha biztostja a főzési, mosókonyha a mosási lehetőséget.

 

Kodolányi János Főiskola
Orosháza


Kodolányi János Főiskola
Budapesti Oktatási Központ


Kodolányi János Főiskola
Székesfehérvár