06 80 203 769
   06 22 543 324
    felveteli@kodolanyi.hu
   

  

Orosháza


2004 szeptemberében nyílt meg Orosházán, Gyopárosfürdő vonzáskörzetében a KJE Oktatásszervezési Központja számos kedvelt alapszakkal.

Az itt folyó képzéseken hallgatóink három felsőfokú szakképzésen és hat alapszakon (BSc) szerezhetnek nappali, levelező, vagy távoktatás tagozaton diplomát, amelynek birtokában - döntésüktől függően - vagy a munka világába léphetnek, vagy egyetemünk szakirányú, ill. mesterképzésein folytathatják tovább tanulmányaikat. A már alapdiplomát szerzett hallgatók választhatnak gazdag szakirányú továbbképzési szakpalettánkról és élhetnek a szakvizsga letételének lehetőségével is. Végzett pedagógusaink számára az egész régióban kedvelt a közoktatási vezetői és pedagógus szakvizsga illetve a mentorpedagógus képzésünk.

 

Az ideális, zöldövezeti környezetben fekvő, kétemeletes, felújított épületben jelenleg tíz tanterem, két számítógépterem, két konferenciaterem és könyvtár áll a hallgatók rendelkezésére. Ugyanebben az épületben, a második emeleten működik az apartman jellegű kollégium is.

 

Orosházán induló képzéseink

Alapképzések:

 

Felsőoktatási szakképzések:

Jelentkezz hozzánk Orosházára!

 

Négy alapképzésünk indul Orosházán:

 

Két felsőoktatási szakképzésünk közül is választhatsz:

Nyílt napunkról:

Várunk Téged sok szeretettel január 12-én és február 5-én nyílt napunkon, ahol részletes információkat kaphatsz az orosházi képzéseinkről, diákéletről, ösztöndíj programjainkról, kollégiumunkról és arról a barátságos környezetről, ami rád vár, ha hozzánk jelentkezel.

 

Diákkutatói Ösztöndíj Program

Ha Bács-Kiskun, Békés vagy Csongrád-Csanád megyében élsz, középfokú tanulmányaidat (szakképző, szakmunkás, szakközépiskola, szakgimnázium, szakiskola, gimnázium, technikum) végzed és tudományos kutatást szeretnél végezni jelentkezz Diákkutatói Ösztöndíj Programunkra!

Részletek az alábbi linken érhetők el.

A formai követelményeket itt érheted el.

 

Jelentkezéskor töltsd ki ezt az adatlapot is, amit postázz el az 5900. Orosháza Gyopárosi út 3.F. címre vagy küldd el kollégánknak a radics.orsolya@kodolanyi.hu e-mail címre.

Jelentkezési határidő: 2020. december 15.

Leadási határidő 2021. január 31.

Az első 10 helyezett pénzjutalomban részül.

 

Kodolányi Ösztöndíj Program

Bács-Kiskun, Békés vagy Csongrád-Csanád megyei középfokú tanulmányaidat (szakképző, szakmunkás, szakközépiskola, szakgimnázium, szakiskola, gimnázium, technikum) végzed, és szeretnél öszdöndíj programunkban részt venni?

Részletes tájékoztatást az alábbi linken érhetsz el.

 

Jelentkezéskor töltsd ki ezt a nyilatkozatot is, amit postázz el az 5900. Orosháza Gyopárosi út 3.F. címre vagy küldd el kollégánknak a radics.orsolya@kodolanyi.hu e-mail  címre.

 

Jelentkezz 2020. december 15-ig!

Pályamunkák beadásának határideje: 2021. január 30.

Az első 10 helyezett egyszeri 50.000 Ft-os támogatásban részesül.

 


Az "Alföld gyöngyeként" ismert Orosháza-Gyopárosfürdő Budapesttől 180, Szegedtől 56, Orosháza belvárosától 3 kilométerre fekszik. A gyopárosi tórendszer partján található fürdőt és üdülőterületet 20 hektáros parkerdő veszi körül. Gyopáros vizét 1999-ben nyilvánították gyógyvízzé, azóta pedig már az országos jelentőségű fürdők között tartják számon. A fejlesztéseknek köszönhetően 2005-ben megnyitotta kapuit a mai modern követelményeknek megfelelő, 6000 négyzetméter alapterületen fekvő élményfürdő is.

 

A gyopárosi városrész csendes és nyugodt környezetével, a gyógyvízre épülő hagyományos gyógyászatával, ugyanakkor a városközponttól való közelségével ideális környezet a kikapcsolódásra.

 

Orosházi kollégium

A kétszintes épület kollégiumi szárnyában 3 fős szobák biztosítják 48 hallgató kényelmét. Minden szobához mosdó is tartozik, közös zuhanyzó és wc a folyosókon található. Az épületben szintenként hűtővel és mikrohullámú sütővel felszerelt közös konyha biztostja a főzési, mosókonyha a mosási lehetőséget.

 

Kodolányi János Egyetem
Budapesti Oktatási Központ


Kodolányi János Egyetem
Székesfehérvár


Kodolányi János Egyetem
Orosháza