Felvételi ügyekben alap- és mesterképzések, felsőoktatási szakképzések esetén:
felveteli@kodolanyi.hu
Felvételi ügyekben szakirányú továbbképzések esetén: https://www.kodolanyi.hu/tovabbkepzes
   

  

Orosháza


2004 szeptemberében nyílt meg Orosházán, Gyopárosfürdő vonzáskörzetében a KJE Oktatásszervezési Központja számos kedvelt alapszakkal.

Az itt folyó képzéseken hallgatóink három felsőfokú szakképzésen és hat alapszakon (BSc) szerezhetnek nappali, levelező, vagy távoktatás tagozaton diplomát, amelynek birtokában - döntésüktől függően - vagy a munka világába léphetnek, vagy egyetemünk szakirányú, ill. mesterképzésein folytathatják tovább tanulmányaikat. A már alapdiplomát szerzett hallgatók választhatnak gazdag szakirányú továbbképzési szakpalettánkról és élhetnek a szakvizsga letételének lehetőségével is. Végzett pedagógusaink számára az egész régióban kedvelt a közoktatási vezetői és pedagógus szakvizsga illetve a mentorpedagógus képzésünk.

 

Az ideális, zöldövezeti környezetben fekvő, kétemeletes, felújított épületben jelenleg tíz tanterem, két számítógépterem, két konferenciaterem és könyvtár áll a hallgatók rendelkezésére. Ugyanebben az épületben, a második emeleten működik az apartman jellegű kollégium is.

 

Orosházán induló képzéseink

Alapképzések:

 

Felsőoktatási szakképzések:

Jelentkezz hozzánk Orosházára!

 

Négy alapképzésünk indul Orosházán:

 

Két felsőoktatási szakképzésünk közül is választhatsz:

 

Békés megyei hallgatók támogatása

 

A támogatásban részt vehet minden 18-30 év közötti nappali tagozatos tanrendben tanuló, a Kodolányi János Egyetem Orosházi képzési helyszínére felvételt nyert, önköltséges képzésben részt vevő Békés megyei lakcímmel (állandó vagy tartózkodási lakcímmel) rendelkező hallgatók.

 

Kodolányi ösztöndíj Orosháza város támogatásával a Békés megyéből orosházi, nappali képzésre járóknak, 50% tandíjmentességet biztosít.


Az "Alföld gyöngyeként" ismert Orosháza-Gyopárosfürdő Budapesttől 180, Szegedtől 56, Orosháza belvárosától 3 kilométerre fekszik. A gyopárosi tórendszer partján található fürdőt és üdülőterületet 20 hektáros parkerdő veszi körül. Gyopáros vizét 1999-ben nyilvánították gyógyvízzé, azóta pedig már az országos jelentőségű fürdők között tartják számon. A fejlesztéseknek köszönhetően 2005-ben megnyitotta kapuit a mai modern követelményeknek megfelelő, 6000 négyzetméter alapterületen fekvő élményfürdő is.

 

A gyopárosi városrész csendes és nyugodt környezetével, a gyógyvízre épülő hagyományos gyógyászatával, ugyanakkor a városközponttól való közelségével ideális környezet a kikapcsolódásra.

 

Orosházi kollégium

A kétszintes épület kollégiumi szárnyában 3 fős szobák biztosítják 48 hallgató kényelmét. Minden szobához mosdó is tartozik, közös zuhanyzó és wc a folyosókon található. Az épületben szintenként hűtővel és mikrohullámú sütővel felszerelt közös konyha biztostja a főzési, mosókonyha a mosási lehetőséget.

 

Kodolányi János Egyetem
Budapesti Nemzetközi Campus


Kodolányi János Egyetem
Székesfehérvár


Kodolányi János Egyetem
Orosháza