06 80 203 769 (ingyenesen hívható)
    felveteli@kodolanyi.hu
      

  

Budapest

Az egyetem 1997-ben nyitotta meg egy Andrássy úti épületben Budapesti Oktatási Központját, ahol eleinte csak levelező tagozatos hallgatók tanultak. A hallgatói létszám növekedésével egyre több épületben, több kerületben folyt oktatás, az épületek közötti nagy távolság azonban nehezítette a hallgatók mindennapjait. A probléma megoldására budapesti képzéseinket egy helyen, Angyalföldön, a Frangepán utcában koncentráltuk.

 

A négyemeletes épület zárt parkolóval rendelkezik és tömegközlekedéssel remekül megközelíthető. Fogyatékossággal élő hallgatóink igényeit is figyelembe véve az épület akadálymentes, rászoruló hallgatóink saját elektronikus kártyát kapnak a lift kezeléséhez. Az épületben a földszinten került kialakításra az Ügyfélszolgálat, ahol az egyablakos ügyintézésnek köszönhetően hallgatóink egy helyen intézhetik tanulmányi és adminisztrációs ügyeiket. A szintén a földszinten lévő könyvtárban megtalálható az összes olyan szakirodalom, ami az órákra és a vizsgákhoz való felkészüléshez szükséges. A Diáktanácsadó és Karrier Iroda munkatársai adnak tanácsot hallgatóinknak önéletrajzírás, szakmai önismeret, pályaválasztás témakörökben. 

Budapesti kampuszunkat folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy minél színvonalasabb oktatási feltételeket tudjunk biztosítani, s hogy a hallgatói életnek is igényes környezetet teremtsünk. Ezért tágas könyvtár, újabb tantermek, valamint hallgatói klub is kialakításra került az elmúlt évek folyamán.

 

2006 szeptemberétől minden képzésünket és oktatási programunkat elindítottuk nappali tagozaton is, ezzel a Budapesti Oktatási Központ jelentősége az egyetem székesfehérvári központjáéval vetekszik.

 

Budapesten induló képzéseink

Felsőoktatási szakképzések:

Alapképzések:

Mesterképzések:

Térkép:

Bővebb információért kattintson a kék jelekre!

 

A XIII. kerületnek, Angyalföld nevének eredete bizonytalan. A német tükörfodítás, Engelfeld már az 1830-as években kiadott térképeken is szerepel. Az eredetileg főleg munkások lakta, iparosodott terület 1930-ban a főváros VI. kerületéhez, 1950-ben pedig a XIII. kerülethez került. A lakáskörülmények nyomorúságosak voltak a 20. század első felében. A második világháború után több nyomortelep helyén épültek lakótelepek. A terület fejlődését az észak-déli metró Váci út alatt futó vonala is segítette, illetve segíti. A rendszerváltás óta a hagyományos ipari jelleg visszafejlődött, és az utolsó tíz év alatt a Duna-part luxuslakásokkal való beépítése is előrehaladt.

 

A kerületi önkormányzat a korábbi városrészek közül a korábbi Erdőtelkek, Felsőbikarét (Napföld), és Lőportárdűlő neveket nem újította fel, egykori területüket is Angyalföldhöz csatolta. Az Északi Pályaudvart a két háború között Horthy Miklós feleségéről, Magdolnáról nevezték el, így lett e terület Magdolnaváros. Később Angyalföldnek nevezték el.

(forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/Angyalf%C3%B6ld)

Ajánló


Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola,
Kollégium és FVM Gyakorlóiskola Kollégiuma

 

A kollégium a XIV. kerületben, Zuglóban, jól frekventált helyen található. a nemrégiben felújított épület étteremmel, kondícionáló teremmel, internettel és televízióval felszerelt.

 


Gárdonyi Géza Kollégium


Budapest egyik legjobb közlekedése mellett lévő kollégiuma (Papp László Sportarénától gyalog 5 percre), a XIV. Tábornok u.22. alatt található.

 

Kodolányi János Egyetem
Orosháza


Kodolányi János Egyetem
Budapesti Oktatási Központ


Kodolányi János Egyetem
Székesfehérvár