06 80 203 769
   06 22 543 324
    felveteli@kodolanyi.hu
      

  

FONTOS FELVÉTELI HATÁRIDŐ: JÚLIUS 12.

[2019. 07. 10.]

Ismét egy fontos dátum közeledik a felvételi eljárás kapcsán. 2019. július 12-ig ha még nem töltöttél fel minden dokumentumot, vagy még csak most kaptad meg a pontszámításhoz szükséges, illetve a többletpontokat igazoló papírokat, ezt a hiánypótlást legkésőbb eddig tudod megtenni úgy, hogy az E-felvételi rendszerébe feltöltöd a beszkennelt dokumentumokat.


Nagyon fontos a hiányzó adatok feltöltése, ugyanis kevesebb pontos kaphatsz, sőt nem tudnak felvenni téged egyik egyetem vagy főiskola egyetlen szakára sem.

 

Miért kaphatsz többletpontokat?

  •  az előírt feltételek teljesítése esetén kötelezően adandó többletpontok járnak emelt szintű érettségi vizsgaeredményért, nyelvtudásért, esélyegyenlőségért, felsőoktatási szakképzésért,
  • az egyes képzési területeken további többletpontok adhatók tanulmányi és művészeti versenyeredmények alapján, OKJ szerinti szakképesítés vagy sporteredmény alapján.

 

Az E-felvételi Dokumentumok menüpontja alatt a Jelentkezésekhez csatolt dokumentumok táblázatban az Új dokumentum csatolása gombra kattintva lehet bármilyen többletpontot igazoló dokumentumot a július 12-ig pótlólag benyújtani.

 

Amit nem neked kell feltölteni:

  • a 2006. január 1. után megszerzett érettségi bizonyítvány vagy tanúsítvány másolatát, ez a Köznevelési Információs Rendszerből az E-Felvételi elektronikusan átemeli
  • a 2003. január 1. után szerzett nyelvvizsga bizonyítványokat. Ha a nyelvvizsgát 2017. február 15. után szerezted meg, akkor az E-felvételi felületén csak a nyelvvizsga-bizonyítvány adatait kell megadnod

Ha esetleg nem a Kodolányi János Egyetemet jelölted meg első helyen, szintén július 12-ig ezen még változtathatsz. Erre egyetlen alkalommal van lehetőséged, a Sorrendmódosítás menüpontban. Ha módosítani szeretnél, a Mentés gombra kattintva tudod véglegesíteni az új sorrendet, ezután már nem tudsz ezen változtatni.

Ha további kérdéseid lennének a hiánypótlással, sorrendmódosítással kapcsolatban, a felvi.hu oldalon minden hivatalos információt megtalálsz, de mi is szívesen segítünk a felveteli@kodolanyi.hu e-mail címen vagy a 06 80 203 769-es számon.

vissza
Kodolányi János Egyetem
Orosháza


Kodolányi János Egyetem
Budapesti Oktatási Központ


Kodolányi János Egyetem
Székesfehérvár


Copyright © Kodolányi János Egyetem
Főtámogatónk: