06 80 203 769
   06 22 543 324
    felveteli@kodolanyi.hu
      

  

Tanulás és munka egyszerre is lehetséges

[2019. 02. 16.]

Jelentkezz négy duális alapszakunkra! Tanulj, dolgozz, szerezz pénzt és szakmai tapasztalatot egyszerre, mindezt szervezett körülmények között.


Ha duális hallgatónk leszel, közel ugyanannyi időt töltesz el céges partnerünknél, mint a KJE-en. Az elméleti képzést az egyetemen kapod, a gyakorlatot a vállalatnál szerzed meg. A teljes tanulmányi időre hallgatói munkaszerződéssel fizetést kapsz, mely havonta a minimálbér legalább 60%-ának megfelelő összeg.

 

Duális formára jelentkezni is egyszerű. A felvi.hu-n beadod a jelentkezésedet a választott alapszakra, itt nem is tudsz duális formát megjelölni, csak a szakot tudod kiválasztani. Ezek után kitöltöd a Kodolányi oldalán, az alábbi linken található duális jelentkezési űrlapot. Jelentkezési határidő: február 17.

A céges állásinterjú és a felvételi ponthúzás sikeressége után tudsz duális képzésbe kerülni. Ha céges partnerünk esetleg nem téged választ, az az alapszak elvégzését nem befolyásolja, ebben az esetben a normál, hagyományos formában fogsz diplomát szerezni.

 

Duális formában induló alapszakjaink:

vissza
Kodolányi János Egyetem
Orosháza


Kodolányi János Egyetem
Budapesti Oktatási Központ


Kodolányi János Egyetem
Székesfehérvár


Copyright © Kodolányi János Egyetem
Főtámogatónk: