06 80 203 769 (ingyenesen hívható)
    felveteli@kodolanyi.hu
      

  

Július 28-án indul a pótfelvételi időszak

[2017. 07. 25.]

Július 26-án este hirdetik ki a magyar felsőoktatási intézmények felvételi ponthatárait. Akinek esetleg nem sikerült bejutnia az általa kiválasztott szakra, annak sem kell lemondania arról, hogy szeptemberben mégis elkezdhesse felsőfokú tanulmányait, mert augusztus 7-ig a pótfelvételi keretében beadhatja újra jelentkezését. 


A felsőoktatási pótfelvételi eljárás során díjmentesen lehet benyújtani az elektronikus jelentkezési kérelmet a www.felvi.hu-n keresztül július 28. és augusztus 7. között. A díjmentes pótfelvételi jelentkezés egy képzés megjelölését teszi lehetővé.

Fontos! Alapképzésre a pótfelvételi eljárás esetében is van minimum bekerülési ponthatár, mely 280 pont, ez alatt senki nem tanulhat tovább egyetlen intézmény egyetlen alapszakán sem. A felsőoktatási szakképzések esetében ez a minimum ponthatár 240 pont, így aki a normál eljárásban 240 és 280 pont közötti pontszámot ért el, annak a felsőoktatási szakképzésre való jelentkezést ajánljuk.

 

A Kodolányi János Főiskola a pótfelvételi eljárásban 3 felsőoktatási szakképzést, 11 alapszakot és 3 mesterszakot hirdet meg, melyre várja a jelentkezéseket augusztus 7-ig:

 

Nyílt napjainkra szeretettel várunk mindenkit, aki személyesen szeretné megismerni intézményünket, képzéseinket.

Orosházi nyílt napunk időpontja: 2017, július 28, (péntek) 10 óra, cím: Orosháza, Gyopárosi út 4.

Budapesti nyílt napunk időpontja: 2017. augusztus 1. (kedd) 10 óra, cím: Budapest, XIII. kerület Frangepán utca 50-56.

Székesfehérvári nyílt napunk időpontja 2017. augusztus 1. (kedd) 10 óra, cím: Székesfehérvár, Fürdő utca 1.

 

vissza
Kodolányi János Főiskola
Orosháza


Kodolányi János Főiskola
Budapesti Oktatási Központ


Kodolányi János Főiskola
Székesfehérvár