06 80 203 769 (ingyenesen hívható)
    felveteli@kodolanyi.hu
      

  

JÚLIUS 12. ÉJFÉLIG

[2017. 07. 12.]

JÚLIUS 12. Ez a következő fontos dátum.

Ha február 15-ig nem töltöttél fel minden dokumentumot, vagy még csak most kaptad meg a pontszámításhoz szükséges, illetve a többletpontokat igazoló papírokat, ezt a hiánypótlást legkésőbb július 12-ig tudod megtenni úgy, hogy az E-felvételi rendszerébe feltöltöd a beszkennelt dokumentumokat.


Miért kaphatsz többletpontokat?

  • az előírt feltételek teljesítése esetén kötelezően adandó többletpontok járnak emelt szintű érettségi vizsgaeredményért, nyelvtudásért, esélyegyenlőségért, felsőoktatási szakképzésért
  • az egyes képzési területeken további többletpontok adhatók tanulmányi és művészeti versenyeredmények alapján, OKJ szerinti szakképesítés vagy sporteredmény alapján.

Többletpontok rendszerét áttekintő táblázat letöltése(pdf)

 

Az E-felvételi Dokumentumok menüpontja alatt a Jelentkezésekhez csatolt dokumentumok táblázatban az Új dokumentum csatolása gombra kattintva lehet bármilyen többletpontot igazoló dokumentumot a július 12-ig pótlólag benyújtani.

 

Amit nem neked kell feltölteni:

  • a 2006. január 1. után megszerzett érettségi bizonyítvány vagy tanúsítvány másolatát, ez a Köznevelési Információs Rendszerből az E-Felvételi elektronikusan átemeli
  • a 2003. január 1. után szerzett nyelvvizsga bizonyítványokat. Ha a nyelvvizsgát 2017. február 15. után szerezted meg, akkor az E-felvételi felületén csak a nyelvvizsga-bizonyítvány adatait kell megadnod

 

Ha esetleg nem a Kodolányi János Főiskolát jelölted meg első helyen, szintén július 12-ig ezen még változtathatsz. Erre egyetlen alkalommal van lehetőséged, a Sorrendmódosítás menüpontban. Ha módosítani szeretnél, a Mentés gombra kattintva tudod véglegesíteni az új sorrendet, ezután már nem tudsz ezen változtatni.

 

Amennyiben további kérdéseid lennének a hiánypótlással, sorrendmódosítással kapcsolatban, a felvi.hu oldalon minden hivatalos információt megtalálsz, de mi is szívesen segítünk a felveteli@kodolanyi.hu e-mail címen vagy a 06 80 203 769-es számon.

vissza
Kodolányi János Főiskola
Orosháza


Kodolányi János Főiskola
Budapesti Oktatási Központ


Kodolányi János Főiskola
Székesfehérvár