Kodolányi János Egyetem
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Kodolányi János EgyetemKodolányi János Egyetem
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés
Egyetemről

Minőségfilozófia

A KJF minőségfilozófiája

„Értsd meg a jelent, nézz a jövőbe, és készítsd fel magad a lehetőségre!” A minőség a szervezet önrealizálása, az élet (a környezetet, a szervezet, a munkatársak) kreatív erőinek és a gondolkodásnak összekapcsolása, a szervezet és környezet megértésével, a vezetők és munkatársak gondolkodásának alakításával: a szubjektív és objektív minőség összekapcsolása, a statikus és dinamikus minőség integrálása.

 

A KJF minőségi alapelvei

1. Értékteremtés a kockázatviselők részére: kiegyensúlyozott eredmény-központúság.

2. Értékteremtés a vevők részére: életminőség javítása, tanulásközpontú oktatás, tanulástámogatás, a hallgatók és munkáltatók jövőbeni igényeinek megértése, fogyasztói elégedettség versenyképes hallgatók és versenyképes várostérségek, régiók révén.

3. Vizionárius integritáson alapuló, inspiráló vezetés: a szervezeti célok és irányok egysége megteremtése, a rövid és hosszú távú célok összekapcsolása, a tény alapú döntéshozatal.

4. Rendszerközpontú menedzsment: a folyamatok meghatározása, rendszerbe szervezése, fókuszálás a kulcsfolyamatokra, prioritásokba rendezett javítási célok.

5. Sikerek a munkatársak révén: az oktatói minőség biztosítása, a szakszolgáltatási és támogató szolgáltatási munkatársak minősége biztosítása, kompetencia alapú foglalkoztatás, teljesítmény alapú elszámoltathatóság és önkéntes részvétel összekapcsolása.

6. Kreativitás és innováció összekapcsolása a kulcstevékenységekben: kutatás alapú oktatás, pedagógiai módszertani gazdagság, innovációt és fejlesztést eredményező kutatás, együttes értékteremtés, rugalmasság és reagálóképesség.

7. Stratégiai partnerségek: FSZ partnerekkel, kutató intézetekkel, gyakorló szervezetekkel.

8. A fenntartható jövő iránti felelősség: nyilvánosság, társadalmi felelősség, a prosperitás elősegítése.

9. Az oktatás és kutatás szolgáltatásminőségének javítása rendszerszerű megközelítése: minőségi tudásfejlesztés, becsületesség, őszinteség.

10. Az alkalmazott kutatások egyetem/főiskola követelményeinek való megfelelés: nemzetközi kutatóhálózatok, országos kutató hálózatok minőségcentrikus fenntartásának képessége.

 

 

 


Támogatónk:
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse az egyetemet a közösségi oldalakon is: