Kodolányi János Egyetem
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Honlapunk július 24-én megújul!
Kodolányi János EgyetemKodolányi János Egyetem
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés
Egyetemről

Küldetés

Küldetés

A KJE helyi alapítású, polgári-közösségi eredetű alkalmazott kutató egyetem, amelynek küldetése, hogy a gazdálkodás és az üzleti szolgáltatások, a társadalomtudomány, a bölcsészettudomány, művészetek és tanárképzés területén oktasson. Felsőfokú szakképzésben, alap- és mesterszakokon versenyképes tudással rendelkező szakembereket képzünk, akik saját területükön magyar és idegen nyelven egyaránt kiemelkedő teljesítményre képesek. Legfontosabb tudományos küldetése a térségfejlesztésben, területfejlesztésben való hatékony közreműködés. Ezt a tevékenységét az intézmény fennállása óta a Közép-dunántúli régióban, a Dél-balatoni térségben és az olaszországi San Salvo városában folytatta sikerrel, 2016-tól a társadalmi felelősségvállalás program keretében ezen a területen Dél-Békésre fókuszál az intézmény.

 

Jövőkép

Tevékenységre vonatkozó jövőkép

A közeli jövőben a KJE a hazai felsőoktatás olyan nemzetközileg elismert alkalmazott kutatások egyeteme kíván lenni, amely a társadalom állandóan változó igényeinek megfelelő képzéséket, illetve a hazai és a nemzetközi foglalkoztatási trendekhez illő, keresett szakmákat kínál.

 

Szervezetre vonatkozó jövőkép

Szervezeti működés: a KJE magánintézmény jellegét, közhasznú szervezeti jellegét a továbbiakban is megőrizni szándékozik.

A KJE stratégiai együttműködési szerződések alapján kinyilvánítja együttműködési készségét a magyar felsőoktatás intézményeivel:

 

Támogatónk:
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse az egyetemet a közösségi oldalakon is: