Kodolányi János Egyetem
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Kodolányi János EgyetemKodolányi János Egyetem
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés
Egyetemről

Orosháza

Képzési helyszín

Elérhetőségek:
cím: 5900 Orosháza, Gyopárosi u. 4.

2004 szeptemberében nyílt meg Orosházán, Gyopárosfürdő vonzáskörzetében a KJF Oktatásszervezési Központja, amely távoktatási centrumként működik számos kedvelt alapszakkal. Az itt folyó képzésekben hallgatóink közgazdász diplomát szerezhetnek, amelynek birtokában - döntésüktől függően - vagy a munka világába léphetnek, vagy főiskolánk szakirányú, ill. mesterképzésein folytathatják tovább tanulmányaikat.
A már alapdiplomát szerzett hallgatók választhatnak gazdag szakirányú továbbképzési szakpalettánkról és
élhetnek a szakvizsga letételének lehetőségével is.


Kodolányi János Főiskola Orosházi Oktatási Központ

 

Az ideális, zöldövezeti környezetben fekvő, kétemeletes, felújított épületben jelenleg tíz tanterem, két számítógépterem, két konferenciaterem és könyvtár áll a hallgatók rendelkezésére. Ugyanebben az épületben, a második emeleten működik az apartman jellegű kollégium is.

 

Orosházán induló képzéseink

Alapképzések:

 

VárosrólAz „Alföld gyöngyeként" ismert Orosháza-Gyopárosfürdő Budapesttől 180, Szegedtől 56, Orosháza belvárosától 3 kilométerre fekszik. A gyopárosi tórendszer partján található fürdőt és üdülőterületet 20 hektáros parkerdő veszi körül. Gyopáros vizét 1999-ben nyilvánították gyógyvízzé, azóta pedig már az országos jelentőségű fürdők között tartják számon. A fejlesztéseknek köszönhetően 2005-ben megnyitotta kapuit a mai modern követelményeknek megfelelő, 6000 négyzetméter alapterületen fekvő élményfürdő is.

 

 

A gyopárosi városrész csendes és nyugodt környezetével, a gyógyvízre épülő hagyományos gyógyászatával, ugyanakkor a városközponttól való közelségével ideális környezet a kikapcsolódásra.

Szállások


Orosházi kollégium

A kétszintes épület kollégiumi szárnyában 3 fős szobák biztosítják 48 hallgató kényelmét. Minden szobához mosdó is tartozik, közös zuhanyzó és wc a folyosókon található. Az épületben szintenként hűtővel és mikrohullámú sütővel felszerelt közös konyha biztostja a főzési, mosókonyha a mosási lehetőséget.

Térkép


Bővebb információért kattintson a kék jelre!


 Nagyobb térképre váltás

Munkatársak


Támogatónk:
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse az egyetemet a közösségi oldalakon is: