Barátságos légkör

Mentorprogram rád szabva

Hallgatóink a beiratkozástól kezdve részt vesznek személyre szabott mentorprogramunkban, ahol oktatóink, mint osztályfőnökök segítenek eligazodni az egyetemi élet rejtelmeiben. A mentor egyben karriertanácsadó is, kapcsolatot teremt olyan munkahelyekkel, ahol a diákok a szakmai gyakorlat során megmutathatják tudásukat.

A mentorálás célja, hogy hallgatóink képesek legyenek tudatos „én-használatra”. Ez azt jelenti, hogy az egyetemen tanulók szakmai szocializációja hatékonyabb lesz azzal, hogy nem csupán a szakma elméletét, értékeit és gyakorlatát szerzik meg nálunk, hanem a pozitív emberi kapcsolatok kialakításának képességét is. 

Mentorprogram szolgáltatásai:

 

Élsportolói mentorprogram

Élsport vagy egyetemi tanulmányok? Nálunk nem kell egyikről sem lemondanod. Kifejezetten élsportolók számára kialakított speciális oktatási programunkkal nálunk könnyedén összeegyeztethető a sportkarrier és a diploma.  

Versenyszerűen sportoló hallgatóink nappali tagozaton tanulhatnak, akármennyi időt is töltenek távol az intézménytől. A külföldi szerződés sem akadály. Online tananyagot, digitális oktatási környezetet, saját mentorokat biztosítunk számukra. Az élsportolók a magas edzéstartalom, illetve a rendszeres versenyzés miatt speciális, rugalmas munkarendben képesek csak tanulmányaikat folytatni. A magas fizikai-pszichikai és mentális terhelés miatt Jól-léti kabinetünk kifejezetten a számukra kialakított egy speciális mikrokörnyezetet: oktatóink mindent megtesznek azért, hogy csökkentsék a stressz szintet számukra, ugyanakkor biztosítsák azt, hogy a sportolói karrier mellett az egyetemi életben is sikereket tudjanak elérni a diákok.

 Élsportolóbarát program szolgáltatásai:

 


Frissítve: 2021. 02. 05. 15:28

Helyszínek

Budapesti Nemzetközi Campus
1117 Budapest,
Prielle Kornélia u. 47-49.
Székesfehérvári Oktatási Központ
8000 Székesfehérvár,
Rákóczi u. 25.
Orosházi Oktatási Központ
5900 Orosháza,
Gyopárosi út 3/f.
info@kodolanyi.hu
+36 20 521 4870
Frissítve: 2024. 07. 12. 15:26
EFOP-4.2.1-16-2017-00004
EFOP-3.4.4-16-2017-00001 Calendula Terv