Zyntern

Egy állásportál, ami Neked készült! Állásokat küldd és hasznos tippeket!

Kodolányisként pályakezdő állást keresel? Nem találsz szakmai gyakos helyet? Eleged van az órákig tartó felesleges böngészésből, az elavult, nehezen kezelhető honlapokból? Jó hírünk van! Pamkutyáék, @szilalidia és S.Oszkár kedvenc állásportálja, a Zyntern.com segít a Kodolányi János Egyetem (végzett) hallgatóinak!

Itt a Zyntern.com, amivel egyszerű és nagyon gyors az álláskeresés!

Zyntern.com Magyarország legnépszerűbb pályakezdő állásportálja. Ez a tökéletes állásportál a fiataloknak, akik gyorsan szeretnének munkát találni, akár egy gombnyomással a mobiljukról. Több száz pályakezdőnek és diákoknak szóló állás vár Rád oldalunkon a legvonzóbb hazai cégektől. Mi kell még? Derítsd ki miért ajánlanak minket Pamkutyáék, S.Oszkár egyetemista és @szialidia! 

Mik az előnyei?

1. SZUPER EGYSZERŰ JELENTKEZÉS

Önéletrajzok, motivációs levelek és hosszú űrlapok töltögetése helyett a Zyntern saját karrier profilt készít Neked a személyes adataid, tanulmányaid, tapasztalataid és preferenciáid alapján. Profilod bármikor kiegészítheted, javíthatod vagy csinosíthatod, hogy a hirdető cégek mindig naprakész információkat lássanak rólad. Kész profiloddal a jelentkezés bármelyik állásra mindössze egyetlen kattintás. Ráadásul profilodat le is töltheted és használhatod önéletrajzként

2. CSAK HOZZÁD ILLŐ ÁLLÁSOK

Neked csak regisztrálnod kell és a Zyntern.com rendszere böngészik helyetted a hirdetések között. Ehhez a kulcs egy jól kitöltött karrier profil. Adj meg minden fontos információt magadról, hogy az algoritmusunk összeválogassa Neked azokat a munkákat, amik tényleg relevánsak számodra, hogy ne kelljen végtelenségig scroll-oznod és a hirdetések böngészésével rabold az időd.

Kihagyhatatlan szempontok a hatékony Zyntern profil kitöltéséhez:

Állás típusa, Munkaterület, Lokáció,Maximális munkaóra, Képességek

3. MUNKAHELY A KÖZELEDBEN

Ha Neked is fontos, hogy helyileg hol dolgoznál, lokáció szerint is kereshetsz a Zyntern térképes nézetében. Mintha szállást foglalnál egy utazáshoz, hasonlítsd össze hol vannak elérhető munkák Neked. Állítsd be a profilodon a kedvenc edzőtermed, otthonod vagy sulid címét, hogy a Zyntern ez alapján rendezze Neked sorba a Hozzád illő állásokat.

4. AUTÓMATIKUS NYOMONKÖVETÉS

Az állásjelentkezéseidet a Zyntern profilodban nyomon tudod követni. A rendszer jelzi Neked, hol tart a folyamat, elfogadták-e a jelentkezésed vagy elutasították. Itt nem kell sötétben tapogatóznod vagy örökké várnod arra a bizonyos sosem érkező visszajelzésre. 

5. IGAZI, Z GENERÁCIÓS PROGRAMOK ÉS INFLUENCEREK!

Youtuberekkel, influencerekkel, fesztiválokkal (például az EFOTT Karrier Zónával), online versenyekkel és játékokkal is segít Neked a Zyntern.com csapata, hogy ne csak egyszerű, de fun és jó élmény is legyen a munkakeresés. Néhány ilyen programot alább be is mutatunk.

A KEDVENC INFLUENCEREID KEDVENC ÁLLÁSPORTÁLJA

KARRIER KOMMANDÓ PAMKUTYÁÉKKAL

Sajnos idén nem tudunk veletek se fesztiválozni, se más offline programon találkozni. Azonban nem hagyunk magadra a Covid alatt sem! A koronavírus megjelenése alapjaiban változtatta meg az életünket és azt, hogyan és honnan dolgozunk. Az átállás nem mindenkinek megy egyszerűen, ezért indítottuk el a Karrier Kommandó nevű kezdeményezést. Pamkutyáék viedóiban hasznos karrier és motivációs tippekkel látjuk el a pályakezdőket. A tippeket ismert multicégek HR-eseinek (többek között Prezi, Decathlon, Heineken) bevonásával készítettük. Pamkutyáék videóit az Instagram oldalunkon találod! Legyen szó akár pályaválasztásról, akár interjúra való felkészülésről, minden témában számíthatsz ránk!

PÁLYAVÁLASZTÁS ÉS ÖNMEGVALÓSÍTÁS SZIALIDIÁVAL

Ha otthon vagy a hazai influencerek világában, akkor ismerős lehet számodra Gulyás Lídia (@szialidia) neve. Ha kíváncsi vagy hogy lesz valakiből insta influencer és építi karrierjét sikeresen nagyon fiatalon, Lídia története Neked szól. Inspiráló storijából kiderül, hogy tanult Skóciában, dolgozott önkéntesként, fotósként, gastro bloggerként és pincérként is. Sőt, interjúnkból még azt is megtudhatod, hogy került 10 napra az afrikai szafarira Ausztráliából. A történetét, akár saját szájából is meghallgathatod az Instagram oldalunkon. Tanácsait érdemes megfogadni! 

Regisztrálj oldalunkra és találd meg álmaid állását! Indítsd jól a 2021-es nyarad! 

 


Frissítve: 2021. 07. 22. 13:35

Helyszínek

Budapesti Nemzetközi Campus
1117 Budapest,
Prielle Kornélia u. 47-49.
Székesfehérvári Oktatási Központ
8000 Székesfehérvár,
Rákóczi u. 25.
Orosházi Oktatási Központ
5900 Orosháza,
Gyopárosi út 3/f.
info@kodolanyi.hu
+36 20 521 4870
Frissítve: 2024. 04. 22. 15:07
EFOP-4.2.1-16-2017-00004
EFOP-3.4.4-16-2017-00001 Calendula Terv