Kodolányi János Egyetem
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Kodolányi János EgyetemKodolányi János Egyetem
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

Sajtóközlemények


< 1234 ... 14 >
[ 2018. 02. 20. ]

Az Antenna Hungáriával erősít a Kodolányi János Főiskola

Jobb stúdiófelszerelést használhatnak és bővebb szakmai gyakorlatot szerezhetnek a Kodolányi János Főiskola kommunikáció- és médiatudomány alapszakos és televíziós műsorkészítő szakos hallgatói. Ezt a lehetőséget tartalmazza az a szerződés, amelyet a főiskola rektora, dr. Szabó Péter és az Antenna Hungáriát képviselő vállalatirányítási igazgató, dr. Mándi Gábor írt alá.

[ 2016. 12. 10. ]

Felvételi nyílt napok a Kodolányin

Hazánk egyetlen, Magyar Termék Nagydíjjal és Európai Minőség-Innováció díjjal is elismert felsőoktatási intézménye, a Kodolányi János Főiskola 2017 szeptemberében induló képzéseit mutatja be oktatási helyszínein, Budapesten és Székesfehérváron 2016. december 16-án, pénteken. A 2017-es felvételi kampányban a továbbtanuló diákok már négy népszerű alapszakon duális képzési formában is megszerezhetik diplomájukat a Kodolányin.

[ 2016. 11. 10. ]

Közös tanszéki csoport a duális képzés sikeréért

Többéves stratégiai partnerség és oktatási együttműködés után megalakult a Kodolányi János Főiskola Humánfejlesztési Tanulmányok Tanszék Echo Tanszéki Csoportja.

[ 2016. 10. 20. ]

Konferencia 1956-ról Székesfehérváron

A Kodolányi János Főiskola és az Alba Polisz Tudományos Park Egyesület, az 1956-os Emlékbizottság, a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány, valamint Székesfehérvár Megyei Jogú Város támogatásával, együttműködve az MTA VEAB Történettudományi Szakbizottságával, valamint a székesfehérvári Városi Levéltár és Kutatóintézettel és a Magyar Történelmi Társulat Kelet-dunántúli Csoportjával 2016. október 27-én tudományos emlékkonferenciát rendez Székesfehérváron az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójának tiszteletére „1956: A szabadság narratívái” címmel.

[ 2016. 07. 08. ]

Példaértékű összefogás a NEXON és a Kodolányi János Főiskola között

Új szintre lépett a NEXON és a Kodolányi János Főiskola együttműködése. Többéves stratégiai partnerség és oktatási együttműködés után július elején megalakult a Kulturális Tanulmányok Tanszék NEXON tanszéki csoportja. A hazai és nemzetközi viszonylatban is innovatív kooperatív együttműködési forma a jelenlegi globális felsőoktatás legkorszerűbb válasza a munkaerőpiaci kihívásokra.

[ 2016. 04. 07. ]

ISMÉT KITÁRUL A VILÁG - NEMZETKÖZI HÉT NYÚJT A HALLGATÓKNAK HAMISÍTATLAN INTERKULTURÁLIS ÉLMÉNYEKET

Hatodik alkalommal rendezi meg a Kodolányi János Főiskola a világ 12 országának 28 partnerintézményéből érkező elismert vendégoktatók részvételével a Nemzetközi Hét programot Budapesten 2016. április 11-15. között. A program sikerét mi sem jelzi jobban, minthogy az idén közel kétszerannyi résztvevő partnerintézményből több mint 50 vendégelőadó érkezik többek között Portugáliából, Törökországból, Belgiumból és Hollandiából.

[ 2016. 02. 23. ]

„A KODOLÁNYI A TURIZMUS SZAKMA ELISMERT MŰHELYE”

A MAGYAR AKKREDITÁCIÓS BIZOTTSÁG SZERINT IS GYAKORLATORIENTÁLTAK A KODOLÁNYI JÁNOS FŐISKOLA GAZDASÁGI KÉPZÉSEI

A Magyar Akkreditációs Bizottság (MAB) jóra értékelte akkreditációs jelentésében a Kodolányi János Főiskola gazdaságtudomány területén elérhető alapszakjait, így a gazdálkodási és menedzsment, valamint turizmus-vendéglátás képzéseket. A 2021. január 31-ig érvényes akkreditációs minősítés szerint a képzések gyakorlatorientáltsága és a hallgatók elhelyezkedési lehetőségei kiemelkedőek.

[ 2016. 01. 19. ]

Emberi erőforrások alapszak és duális képzések a Kodolányin is!

Tovább bővül a Kodolányi János Főiskola képzési palettája,  a most felvételizők  az intézmény Emberi erőforrások alapképzésre is jelentkezhetnek február 15-ig. A 2016-os felvételi kampány további újdonságaként a felvételizők már három népszerű alapszakon duális képzési formában is megszerezhetik diplomájukat hazánk egyetlen, Magyar Termék Nagydíjjal és Európai Minőség-Innováció díjjal is elismert felsőoktatási intézményében. A Kodolányi újdonságaival és a 2016 szeptemberében induló többi képzésével, nemzetközi lehetőségeivel az Educatio Kiállításon valamint a 2016. január 30-i budapesti és székesfehérvári nyílt napokon ismerkedhetnek meg a továbbtanulók.

[ 2015. 12. 16. ]

Címzetes főiskolai címekben részesültek a Nexon szakemberei

Címzetes főiskolai címeket adott át Dr. h.c. Szabó Péter PhD. rektor, a Kodolányi János Főiskola egyik legfontosabb stratégiai partnerének, a NEXON vezető munkatársainak a Főiskola 2015. december 16-i szenátusi ülésén, Székesfehérváron. Címzetes főiskolai tanár címmel ismerték el Dr. Henczi Lajos PhD. oktatói munkásságát, míg címzetes főiskolai docens címet kapott Ocskay Szilárd, Szücsy Márton és Ménesi Gizella.

[ 2015. 12. 09. ]

Duális képzés a Kodolányi János Főiskolán a piacképes, gyakorlati tudással rendelkező szakemberekért

Az idei felvételizők a számtalan szakot, képzési helyet érintő döntésük mellett egy újabb választás elé kerültek: hagyományos, vagy duális képzésben tanuljanak-e tovább. A Kodolányi János Főiskola alkalmazkodva a piaci és hallgatói igényekhez immáron három alapszakján biztosítja a duális képzés lehetőségét felvételizői számára. A képzés gyakorlati hátterét biztosító partnercégek képviselőivel sajtótájékoztató keretében ünnepélyes keretek között is megszületett a megállapodás 2015. december 9-én, Székesfehérváron.

< 1234 ... 14 >
Támogatónk:
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse az egyetemet a közösségi oldalakon is: