Kodolányi János Egyetem
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Honlapunk július 24-én megújul!
Kodolányi János EgyetemKodolányi János Egyetem
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

[2009. 10. 13. ]

Garami Gáborral indult útjára a Café Profession

Kodolányi Cafe Profession néven indította útjára október 7-én az ismert emberek, médiaszemélyiségek megismerését célzó rendezvénysorozatát a Kodolányi János Főiskola.

Az október 7-én útjára indított programsorozat első felvonása során Garami Gábor, a Danubiusnál dolgozó rádiós-zenész-életművész mesélt pályájáról, élményeiről és nem utolsó sorban életfelfogásáról. A rendezvény családias, kötetlen jellegét a Kodo Club Cafe kellemes hangulata, valamint az ismert rádiós közvetlensége biztosította.

A havonta megrendezésre kerülő beszélgetős est célja, hogy elérhető közelségbe hozza a hírességeket, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy értékes tapasztalatokkal gazdagítsa az ifjúságot. Akik lemaradtak a nyitórendezvényről, ne csüggedjenek, hiszen november 4-én újabb vendég érkezik a kávézóba. Ezúttal Vasvári Csaba, a Vörösmarty Színház igazgatója, a bankos reklám mindenki által ismert „állati dokiját" lehet faggatni színházról, reklámról, ismertségről, népszerűségről.

A rendezvényt természetesen mindenki látogathatja, de mint mindig, most is megéri Kodolányisnak lenni, hiszen a hallgatók a jelképesnek mondható 500 forint helyett ingyen vehetnek részt a kulturális eseményen.


Kapcsolódó fotók:

Café Profession Garami Gáborral

Café Profession Garami Gáborral - fot Café Profession Garami Gáborral - fot Café Profession Garami Gáborral - fot Café Profession Garami Gáborral - fot
« vissza
Támogatónk:
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse az egyetemet a közösségi oldalakon is: