2023. 10. 30.

Figyelem!

Az új tulajdonosi kör nem titkolt célja, hogy egy olyan 21. századi modern innovatív egyetemet hozzanak létre, amely nemcsak Magyarországon, hanem egész Közép-Kelet-Európában képes felvenni a versenyt más magánegyetemekkel. A tulajdonosváltásnak és az azt megelőző felkészítő munkának a gyümölcse már az idei felvételi időszakban beérett, hiszen az előző évekhez képest több mint háromszor annyi diák nyert felvételt egyetemünkre.

A magas színvonalú, fenntartható oktatás és működés biztosítása a legfontosabb feladat az új menedzsment számára, ennek fő letéteményese a felelősségteljes és mértéktartó gazdálkodás, amely biztosítja az egyetem hosszútávú működését és a színvonalas oktatás lehetőséget minden diáknak, aki a Kodolányi János Egyetemen tanul és tanulni fog az elkövetkezendő években, évtizedekben.
Ezen intézményi struktúraváltás első pontjaként a székesfehérvári Campus a nyár folyamán átköltözött új helyszínére és az oktatás az egyetemen elindult. Tervezetten halad a budapesti Campus átköltöztetése is, amely a fenntartható gazdálkodás egyik nagyon fontos sarokpontja. Az elmúlt évek energiaválsága bebizonyította, hogy a jelenlegi épület fenntartható módon nem szolgálja az egyetem hosszú távú működését, ezért tárgyalásokat kezdtünk a tulajdonossal a gazdaságos működés biztosítására. Ezek a tárgyalások eddig nem vezettek eredményre.
A hallgatók kiértesítése menetrendszerűen megkezdődött, a diákok minden információt megkapnak az egyetemmel kapcsolatos esetleges változtatásokról. A kommunikációt az őszi szünet némileg lassítja, de azt fontos leszögezni, hogy az infrastrukturális feltételek biztosítottak, a szemeszter hátralévő részében zökkenőmentesen haladhat tovább az oktatás minden kodolányis diák számára.
A budapesti új épület bemutatása nemsokára megtörténik.

Köszönettel:

Dr. Vizi László Tamás, mb. rektor


« vissza

Helyszínek

Budapesti Nemzetközi Campus
1117 Budapest,
Prielle Kornélia u. 47-49.
Székesfehérvári Oktatási Központ
8000 Székesfehérvár,
Rákóczi u. 25.
Orosházi Oktatási Központ
5900 Orosháza,
Gyopárosi út 3/f.
info@kodolanyi.hu
+36 20 521 4870
Frissítve: 2024. 06. 14. 10:59
EFOP-4.2.1-16-2017-00004
EFOP-3.4.4-16-2017-00001 Calendula Terv