2023. 06. 14.

Összehangolják erőforrásaikat

Ez a fő célja annak a megállapodásnak, amelyet egyetemünk kötött meg a Kaizen Institute Hungary Kft-vel a napokban. Az együttműködés hosszú távú előnyöket és lehetőségeket teremt a cég és a Kodolányi hallgatói, oktatói számára. A megállapodást az egyetem részéről Dr. h.c. Szabó Péter Ph.D. rektor és Dr. Malatyinszki Szilárd a Kodolányi János Egyetem Fenntartható Gazdaság Intézet igazgatója, míg a Kaizen Institute Hungary Kft-től pedig Bessenyei Balázs ügyvezető igazgató látta el kézjegyével.

A Kaizen™ Institute Hungary Kft. egy nemzetközi tanácsadó vállalat magyarországi képviselője. Oktató, tanácsadó és vezetőfejlesztő tevékenysége a Kai-zen™ nevű japán szemléletre specializálódott. A Kai-zen™ a folyamatos javítás és fejlesztés koncepcióját foglalja magában, módszer arra összpontosít, hogy a vállalatok a kis lépésekben történő folyamatos javítások révén érjék el a nagyobb eredményeket.
A mostani együttműködés célja az, hogy a Kodolányi János Egyetem Fenntartható Gazdaság Intézete és az Kaizen Institute Hungary Kft. közösen kidolgozzanak és megvalósítsanak képzési programokat és rendezvényeket. Közös törekvésük, hogy saját erőforrásaikra támaszkodva, valamint a konzorciális partneri együttműködés keretében, közös pályázati projektek révén új lehetőségek és eredmények szolgálják a felek sikeres törekvéseit.
Az Kaizen Institute Hungary Kft. az együttműködés keretében részt vesz a Kodolányi János Egyetem érintett szakterületéhez kapcsolódó képzésekben, valamint oktatókat delegál a közösen fejlesztett és indított képzések tárgyainak oktatásához. Aktívan közreműködik az egyetem tehetséggondozó programjában, mentorálja a Kodolányi TDK dolgozatot készítő hallgatóit.
Az együttműködés értelmében a Kodolányi János Egyetem biztosítja a gyakornokokat a Kaizen Institute Hungary Kft. számára, továbbá vállalja a Kaizen Institute Hungary Kft. által szervezett programok népszerűsítését és a Kodolányi János Egyetemi hallgatók tájékoztatását a Kaizen Institute Hungary Kft. által szervezett képzésekről, szolgáltatásokról és rendezvényekről.


« vissza

Helyszínek

Budapesti Nemzetközi Campus
1117 Budapest,
Prielle Kornélia u. 47-49.
Székesfehérvári Oktatási Központ
8000 Székesfehérvár,
Rákóczi u. 25.
Orosházi Oktatási Központ
5900 Orosháza,
Gyopárosi út 3/f.
info@kodolanyi.hu
+36 20 521 4870
Frissítve: 2024. 02. 23. 19:34
EFOP-4.2.1-16-2017-00004
EFOP-3.4.4-16-2017-00001 Calendula Terv