2022. 11. 30.

Intézményünk vezetőségét díjazták az EOQ MNB konferenciáján

Dr. h.c. Szabó Péter Ottó PHd, egyetemünk rektora és Hervainé Dr. Szabó Gyöngyvér főiskolai tanár, rektori tanácsadó a minőségfejlesztés és az innováció érdekében kifejtett kimagasló tevékenységéért múlt héten szerdán az EOQ Magyar Nemzeti Bizottság – 50 éves évfordulója alkalmából tartott – konferenciáján vehette át a szervezet jubileumi kitüntetését. 

A rendezvénynek a Mercure Budapest Castle Hill adott otthont, ahol a díjak átvételét megelőzően, Dr. h.c. Szabó Péter Ottó PHd részese volt az EFQM Európai Minőségmodellel kapcsolatos kerekasztal beszélgetésnek, ahol egy rövid előadást megtartására is volt lehetősége. A diskurzust Mikó György, az EOQ MNB alelnöke, valamint Fábián Zoltán, az EOQ MNB szakbizottsági társelnöke moderálta.

EOQ MNB

Egyetemünk vezetője mellett, többek között Szabó Kálmán - a Szövetség a Kiválóságért Egyesület ügyvezető igazgatója – és Szamosfalviné Törőcsik Ibolya – a Szolnok Városi Óvodák általános igazgatóhelyettese – is jelen volt a délután négy órakor kezdődő eseményen.

EOQ MNB 2

A Kodolányi János Egyetemen több, mint 30 éves fennállásunk óta, igyekszünk hűek maradni tíz minőségi alapelvünkhöz.
Fő intézményfilozófiánk, hogy a minőség a szervezet önrealizálása, az élet (a környezet, a szervezet, a munkatársak) kreatív erőinek és a gondolkodásnak összekapcsolása, a szervezet és környezet megértésével, a vezetők és munka¬társak gondolk¬odásának alakításával: a szubjektív és objektív minőség összekapcsolása, a statikus és dinamikus minőség integrálása.

Kiválóság Díj 2021
Törekvéseinket, munkánkat, elhivatottságunkat a hosszú évek alatt számtalan siker, elismerés koronázta.
Először 2003-ban – bő tíz évvel az alapítás után – Fejér Megyei Minőségi Díjjal illették meg egyetemünket, legútóbb pedig a 2021-es Nemzeti Kiválóság Díjat vehettük át.
Napjainkig összesen tizenöt alkalommal kaptunk díj formájában pozitív visszaigazolást a működési irányelveinket illetően, ezen felül pedig oktatóink, munkatársaink évről-évre a szakma és a hozzájuk kapcsolódó szektor legnívósabb elismeréseiben részesülnek.

#EgyüttValóraVáltjuk #Ajövődbiztonsága #Felvételi2023 #Kodolányi 

https://www.kodolanyi.hu/

https://www.facebook.com/kodolanyi/

https://www.instagram.com/kodolanyiegyetem/


« vissza

KJE felvételi tájékoztató

Töltsd le a KJE aktuális felvételi kiadványát!

PDF-ben letöltöm

Helyszínek

Budapesti Nemzetközi Campus
1139 Budapest,
Frangepán utca 50-56.
Székesfehérvári Oktatási Központ
8000 Székesfehérvár,
Fürdő utca 1.
Orosházi Oktatási Központ
5900 Orosháza,
Gyopárosi út 3/f.
info@kodolanyi.hu
+36 20 521 4870
Frissítve: 2023. 05. 31. 14:14
EFOP-4.2.1-16-2017-00004
EFOP-3.4.4-16-2017-00001 Calendula Terv