2022. 07. 28.

Tanulj helyben! Pénztárcakímélő megoldások pótfelvételizőknek

Engedd el a felesleges albérlet és rezsiterhet – ha Székesfehérváron vagy Orosházán, illetve vonzáskörzetében élsz, válaszd a Kodolányi János Egyetem helyi campusát! Költségkímélő megoldás az otthontanulás is: a KJE-n rugalmas távoktatási és levelezős formában is megszerezheted a diplomádat. Válaszd a könnyebb életet, és figyelj a határidőre, hiszen a 2022-es pótfelvételi eljárás augusztus 5-én éjfélkor lezárul!

Hazánk elsők között alapított magánegyeteme, a 30. jubileumi tanévét ünneplő Kodolányi János Egyetem 3 képzési helyszínen - Budapesten ,Székesfehérváron és Orosházán - összesen 3 felsőoktatási szakképzésen, 12 alap- és 4 mesterszakon várja a hallgatókat. A pótfelvételiben meghirdetett szakokat nézd meg itt!

Békés megyében élsz? Irány Orosháza!

50% tandíjkedvezmény; drága albérlet helyett pedig otthonos és olcsó kollégium vár.

2004 szeptemberében nyílt meg Orosházán, Gyopárosfürdő vonzáskörzetében a KJE Oktatásszervezési Központja.
Az ideális, zöldövezeti környezetben fekvő, kétemeletes, felújított épületben jelenleg tíz tanterem, két számítógépterem, két konferenciaterem és könyvtár áll a hallgatók rendelkezésére. Ugyanebben az épületben, a második emeleten működik az apartman jellegű kollégium is.

Miért vesződnél az albérletkereséssel és vállalnál magas bérleti díjakat, mikor az intézmény campusán belül minden igényt kielégítő kollégiumi ellátást kaphatsz? Nincs több ingázás! A KJE lehetővé teszi, hogy ne kelljen hosszú órákat utazással tölteni, és csak tanulmányaidra koncentrálhass.

A Békés megyei hallgatóknak a költségtérítési díj 50%-át elengedik, már az első félévben! Családias közegben, egyéni mentorlálás mellett, minőségi képzésben lesz részed, ha Orosházán tanulsz tovább a KJE-n.

Bővebb információ Janowszkyné Farkas Rékánál a 06 30 330 2019-as telefonszámon.


Fejér vagy Pest megyében élsz? Irány Székesfehérvár!

Könnyű közlekedés, innovatív, modern környezet, nyugat-európai szintű szolgáltatások és diákközpontú élet, Budapesttől mindössze egy órára.

Fejér megye székhelye, a királyok városa 972-es alapítása óta kulcsfontosságú szerepet tölt be Magyarország életében. Napjainkra az ország egyik fő kulturális, gazdasági és oktatási központjává nőte ki magát. A Kodolányi székesfehérvári campusán, a történelmi belvároshoz közel tanulhatnak a hallgatók. Az egyetem épületei a város szívétől mindössze néhány perces sétával érhetők el.

Itt működik többek között a Művészeti Tanszék is, amelynek a városmajori épület külön erre a célra épített 400 m2-es jobboldali szárnya ad otthont. Megtalálhatóak benne a hangszeres próbahelyiségek, a kiszenekari gyakorlóterem, valamint az 55 m2 területű hangstúdió.

Székesfehérvárat, annak 50 km-es körzetéből, vagy akár azon túlról is, zökkenőmentesen el lehet érni autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Közvetlen menetrendszerinti busz és vonatjáratok indulnak Budapestről, Veszprémből és Dunaújvárosból is.

 

Munka és család? Áthidalhatatlannak tűnő távolság? Egyik se álljon a diplomaszerzésed útjába! Tanulj otthon levelező vagy távoktatásban!

Levelező

 • kevesebb személyes jelenléttel járó időráfordítást jelent, mint a nappali, így akár munka vagy családi kötelezettségek mellett is tanulhatsz
 • konzultációk segítik a tananyag értelmezését (félévente 10-15 alkalommal általában pénteken vagy szombaton)
 • személyes kapcsolatot ápolhatsz oktatóiddal, kérdéseiddel bátran fordulhatsz hozzájuk
 • a tanulás ritmusa egyénre szabott
 • diákigazolványoddal kedvezményeket vehetsz igénybe

Távoktatás

 • minimális utazást és fizikai jelenlétet igényel, így akár munka vagy családi kötelezettségek mellett is tanulhatsz
 • online konzultációk segítik a tananyag értelmezését (félévente 10-15 alkalommal, általában pénteken, szombaton, esetleg hétköznap esténként)
 • félévente 1-2 személyes konzultáció vagy vizsga miatt (péntek vagy szombat) kényelmes és olcsó: időt és pénzt takaríthatsz meg a lakóhely és a képzési hely közötti rendszeres utazások elkerülésével
 • a képzés egésze és a tanulmányi adminisztráció is interneten keresztül bárhonnan, bármikor elérhető, akár külföldről is köszönhetően az online konzultációknak
 • személyre szabott tanulás: egyéni tanulási ütem az időbeosztásához igazodva
 • hagyományos – papír alapú – információhordozók (jegyzetek, tankönyvek, tanulást segítő útmutatók, tájékoztatók) mellett elektronikus tananyagok, bizonyos tantárgyaknál visszanézhető tanórák is segítik a tanulást
 • egyéni vizsgarendünknek köszönhetően vizsgáidat részben online is leteheted, részben tömbösítheted, így félévente mindössze egyszer kell személyesen megjelenned képzési központjainkban

Egyedülálló lehetőség csak a KJE-n: 2 diploma egy áráért, rövidebb idő alatt!


#diplomakarnyújtásnyira

#EgyüttValóraVáltjuk

www.kodolanyi.hu/felveteli

https://www.facebook.com/kodolanyi/

https://www.instagram.com/kodolanyiegyetem/?hl=hu


« vissza

Helyszínek

Budapesti Nemzetközi Campus
1117 Budapest,
Prielle Kornélia u. 47-49.
Székesfehérvári Oktatási Központ
8000 Székesfehérvár,
Rákóczi u. 25.
Orosházi Oktatási Központ
5900 Orosháza,
Gyopárosi út 3/f.
info@kodolanyi.hu
+36 20 521 4870
Frissítve: 2024. 04. 22. 15:07
EFOP-4.2.1-16-2017-00004
EFOP-3.4.4-16-2017-00001 Calendula Terv