2022. 01. 06.

Diploma karnyújtásnyira - Váltsd valóra a Kodolányin!

Inspiráló és barátságos közegben képzeled el egyetemista mindennapjaidat? Stresszmentes tanulásra és olyan szakmai tudásra vágysz, amely biztos munkahelyet jelent majd számodra? Amennyiben ezek közül legalább egy kérdésre a válaszod igen, akkor a Docler Holdinghoz tartozó Kodolányi János Egyetem a legjobb választás a számodra.

 Elérhető ponthatárokkal és rendkívül rugalmas online megoldásokkal vár téged a 30 éves magánegyetem Budapesten, Orosházán és Székesfehérváron.

https://www.youtube.com/watch?v=Gnq65kfqa48

A KJE-n széles képzési palettából válogathatsz.
Találd meg a hozzád legközelebb állót itt!
Nappali, levelező és távoktatásban az alábbi szakok indulnak: anglisztika, előadóművészet, emberi erőforrások, gazdálkodási és menedzsment, kommunikáció- és médiatudomány, közösségszervezés, nemzetközi tanulmányok, pedagógia, szociális munka, történelem, turizmus-vendéglátás és üzemmérnök-informatikus.

Emellett három felsőoktatási szakképzés és három mesterképzési szak (államilag finanszírozott helyekkel) várja a továbbtanulókat.

Nincs emelt szintű érettségid vagy nincs meg a 280 pontod?
Az sem akadály! Jelentkezz a Kodolányi felsőoktatási szakképzésére, amely felkészít további egyetemi tanulmányaidra. A négy féléves képzés során itt tanult tantárgyak döntő többsége beszámítható a további egyetemi tanulmányokba, és ezt követően már nem kell emelt szintű érettségit tenned.

Kérdezz személyesen!
Találkozz a KJE oktatóival és hallgatóival személyesen is január 13-15-ig az EDUCATIO Kiállításon Budapesten a HUNGEXPO-n, vagy látogass el az intézmény NYÍLT NAPJÁRA január 21-én 10 órakor - az előzetes tervek szerint - személyesen a Kodolányi János Egyetem oktatási központjaiban.
Bővebb információ és előzetes regisztráció itt!

Karrier mellett, már diplomásként tanulnál tovább?
Ez esetben látogass el az intézmény szakirányú továbbképzéseiről szóló online nyílt napjára január 22-én szombaton 10 órától.
Bővebb információ és előzetes regisztráció itt!

A KJE-n két diplomát is szerezhetsz egy áráért rövidebb idő alatt, költséghatékonyan.
Itt megéri több szakon tanulni egyszerre; emellett a duális képzéseken szervezett körülmények között az egyetem partnercégeinél dolgozhatsz, így friss diplomásként sem leszel már pályakezdő.

Kiscsoportban kellemesebb és hatékonyabb a tanulás
A személyes kontaktus alapfeltétel a Kodolányin. Az oktatók itt kiscsoportos foglakozásokon személyre szabott mentorprogram keretében – egyfajta osztályfőnökként - támogatnak, és mindenben a segítségedre lesznek, akkor is, ha az itt töltött évek alatt már dolgozol, esetleg élsportoló vagy. Az egyetem feladata nem csupán az, hogy a diplomáig elkísérjen, hanem az, hogy felkészítsen az életre, és megtartó közösségként akár a későbbiekben is része legyen a mindennapjaidnak. Ezt a célt szolgálja a speciális mentorprogram és karriertámogatás, illetve azok a céges együttműködések, amelyek már az egyetemi évek alatt munkalehetőséget kínálnak hallgatóknak.

Olyan tudást szeretnél kapni, amely megalapozza a jövődet?
A KJE-n megszerzett diploma értékét jól mutatja, hogy az egyetem céges együttműködésekre épülő saját fejlesztésű oktatási modelljével - a hazai felsőoktatási intézmények sorában egyedülállóan - részesült a legmagasabb szintű független szakmai elismerésekben, köztük 2021-ben a Nemzeti Kiválóság Díjban, nemrégiben pedig a nemzetközi Minőség-Innováció Díjjal is méltatták. A leghitelesebben mégis a 33 ezer diplomás nyomán született eredmények igazolják a Kodolányit: az itt végzettekből kétszer többen lettek sikeres vállalkozók, mint a hazai felsőoktatás más intézményeinek átlaga, illetve kiemelkedően eredményesek a nemzetközi munkaerőpiacon is.

Elérhető nemzetközi lehetőségek
Jó helyen jársz akkor is, ha nemzetközi lehetőségekre vágysz, hiszen a Kodolányin könnyedén elérhetőek az Erasmus pályázatok. A világ 33 országában 170 partnerintézmény bármelyikében tanulhatsz. Angol nyelvű képzéseiken pedig akár itthon is nemzetközi hallgatókkal együtt tanulhatsz.

Szórakozásra és valódi élményekre vágysz?
Az egyetem tematikus hetein közvetlenül megismerheted a választott szakterületed piaci képviselőit, beszélgethetsz a szektor neves képviselőivel. Szakmai webináriumokon, online és jelenléti workshopokon vehetsz részt. Emellett a hallgatói önkormányzat tagjai mindent megtesznek annak érdekében, hogy a diploma megszerzéséig vezető út élményteli legyen. Évente többször is szórakozni invitálják a hallgatókat. Ilyen például az ORIGO napok nevet viselő gólyatábor, a gólyabál, a szemeszternyitó, a szezonális – halloweeni és karácsonyi - bulik, a kollektív filmestek, a sítábor, valamint a sportnapok.

Nyelvvizsga könnyedén!
Tudtad, hogy a Kodolányin van hazánk egyik legnépszerűbb akkreditált általános és gazdasági nyelvvizsgaközpontja is, és az intézményen belül hatékony nyelvtanfolyamokkal is segítik felkészülésedet?

Legyél részese te is a 30 éves Kodolányi János Egyetem baráti közösségének, ahol egyedülálló oktatási módszer segítségével, rugalmas feltételek mellett végezheted el tanulmányaidat.

#EgyüttValóraVáltjuk

#Felvételi2022

#Diplomakarnyújtásniyra 
https://www.facebook.com/kodolanyi
https://www.instagram.com/kodolanyiegyetem /
https://www.kodolanyi.hu/


« vissza

KJE felvételi tájékoztató

Töltsd le a KJE aktuális felvételi kiadványát!

PDF-ben letöltöm

Helyszínek

Budapesti Nemzetközi Campus
1139 Budapest,
Frangepán utca 50-56.
Székesfehérvári Oktatási Központ
8000 Székesfehérvár,
Fürdő utca 1.
Orosházi Oktatási Központ
5900 Orosháza,
Gyopárosi út 3/f.
info@kodolanyi.hu
+36 22 543 400
Frissítve: 2022. 07. 05. 16:37
EFOP-4.2.1-16-2017-00004
EFOP-3.4.4-16-2017-00001 Calendula Terv