2021. 07. 26.

Nem vettek fel? Még nem késő!

Ha nem jártál sikerrel, vagy lemaradtál az egyetemi felvételiről, ne csüggedj, mert van még remény. Itt a második esély! Alaposan fontold meg, hogy hova jelentkezel, mert a pótfelvételi eljárásban csak egy intézményt és egy szakot jelölhetsz be. Menj biztosra, és jelentkezz a Kodolányira!

 

Hogyan alakulnak a ponthatárok a pótfelvételi eljárásban?

A ponthatárok alacsonyabbak nem lehetnek, mint az általános felvételi eljárás július 22-én kihirdetett ponthatárai. Ezért érdemes olyan intézményt és szakot választanod, ahová a pontot elegendő. Pontszámodat a kalkulátorral tudod ellenőrizni, kiszámolni a www.felvi.hu oldalon.

Az általános felvételi eljárásában  a Kodolányi ponthatárai:
alapszakon: 280
mesterszakon: 50
felsőoktatásu szakképzésen: 240

Menj biztosra!

Válaszd azt az egyetemet és szakot ezúttal, ahova nagy eséllyel bekerülhetsz. Ne feledd, a pótfelvételi eljárásban már csak egyetlen intézmény, egyetlen szakját lehet kiválasztani. A Kodolányi János Egyetem elérhető ponthatárokkal és rendkívül rugalmas online megoldásokkal vár téged Budapesten, Orosházán és Székesfehérváron.

Barátságos és stresszmentes légkörre vágysz?

A Kodolányi oktatói személyre szabott mentorprogram keretében támogatnak, és mindenben a segítségedre lesznek. Szerintünk az egyetem feladata nem csupán az, hogy a diplomáig elkísérjen, hanem az, hogy felkészítsen az életre, és megtartó közösségként a későbbiekben is része legyen az életednek. Ezt a célt szolgálja a speciális mentorprogramunk és karriertámogatásunk, illetve azok a céges együttműködések, amelyek már az egyetemi évek alatt munkalehetőséget kínálnak hallgatóinknak.  

Oktatás rád szabva!

Nálunk az élsportolói pályafutás mellett is egyszerűen és személyre szabott feltételek mellett tudod elvégezni az egyetemet, valamint rugalmas távoktatással szeretettel várjuk azokat a jelentkezőket is, akik már a tanulmányaik alatt aktívan dolgoznak.

Mert itt nem csak egy kód vagy!

Magyarország elsők között alapított magánegyetemén a tanárok partnerként tekintenek rád. Egy friss kutatás szerint a Kodolányira jelentkezők többsége személyes ajánlás alapján választotta az intézményt.

A hozzánk jelentkezők a kiváló ár-érték arányt emelték ki.

Itt elérhető tandíjakért, kiscsoportos foglalkozásokon, az oktatók személyre szabott törődése mellett tanulhatsz; és amennyiben a továbbiakban egy második alapszakot is felveszel, két diplomát is szerezhet egy áráért.

Olyan tudást szeretnél kapni, amely megalapozza a jövődet?

Ha ezen gondolkodsz, akkor a Docler Holdinghoz tartozó Kodolányi János Egyetem a legjobb választás számodra. A KJE-n megszerzett diploma értékét jól mutatja, hogy az egyetem céges együttműködésekre épülő saját fejlesztésű oktatási modelljével - a hazai felsőoktatási intézmények sorában egyedülállóan - részesült a legmagasabb szintű független szakmai elismerésekben. Nemrégiben a nemzetközi Minőség-Innováció Díjjal is méltatták. A leghitelesebben mégis a 33 ezer diplomásunk nyomán született eredmények igazolnak minket. A volt kodolányisokból kétszer többen lettek sikeres vállalkozók, mint a hazai felsőoktatás más intézményeinek átlaga, és a nálunk végzett hallgatók átlag felett sikeresek a nemzetközi munkaerőpiacon is.

Nemzetközi lehetőségek

Jó helyen jársz akkor is, ha nemzetközi lehetőségekre vágysz, hiszen a Kodolányin könnyedén elérhetőek az Erasmus pályázatok. Angol nyelvű képzéseinken pedig akár itthon is nemzetközi hallgatókkal együtt tanulhatsz.

Hol kell jelentkezned?

A jelentkezésedet a felvi.hu oldalon tudod beadni elektronikusan. Itt is fontos, hogy adataidat megfelelően add meg, ahogyan az igazolványaidban szerepel. A végén pedig ne felejts el hitelesíteni!

Fontos!

A pótfelvételiben néhány kivételtől eltekintve önköltséges helyekre tudod beadni a jelentkezésedet. Érdemes megnézni, milyen egyéb költségek lehetnek még a tandíj mellett az egyes intézményekben.

Figyelj az idő rövidségére!

 

Jelentkezésedet július 29-től augusztus 8-ig tudod benyújtani és hitelesíteni.

Ők is a Kodolányi segítségével valósították meg álmaikat: Nemes Anna - az ATV Híradó műsorvezetője, riportere; Schoblocher Barbara - a Blahalouisiana énekese; Bottyán Tímea - a Tower of London kiskereskedelmi csapat vezetője; Hámori Tibor - a Gerbeaud vezető baristája; Hossó Nikolett - a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezetének alapító elnöke, c. egyetemi docens.

Legyél részese te is a 30. jubileumi évét ünneplő Kodolányi János Egyetem baráti közösségének, ahol egyedülálló oktatási módszer segítségével, rugalmas feltételek mellett végezheted el tanulmányaidat nappalin, levelezőn vagy akár távoktatásban!

https://www.kodolanyi.hu/felveteli/

Hamarosan találkozunk a Kodolányin!

 

#EgyüttValóraVáltjuk!

https://www.facebook.com/kodolanyi

https://www.instagram.com/kodolanyiegyetem/

www.kodolanyi.hu


« vissza

KJE felvételi tájékoztató

Töltsd le a KJE aktuális felvételi kiadványát!

PDF-ben letöltöm

Helyszínek

Budapesti Nemzetközi Campus
1139 Budapest,
Frangepán utca 50-56.
Székesfehérvári Oktatási Központ
8000 Székesfehérvár,
Rákóczi u. 25.
Orosházi Oktatási Központ
5900 Orosháza,
Gyopárosi út 3/f.
info@kodolanyi.hu
+36 20 521 4870
Frissítve: 2023. 10. 04. 14:41
EFOP-4.2.1-16-2017-00004
EFOP-3.4.4-16-2017-00001 Calendula Terv