2021. 07. 06.

Gratulálunk diplomásainknak!

Közel nyolcszáz hallgató szerzett diplomát az idei évben egyetemünkön.  Július 4-én a budapesti campuson tartott ünnepélyes diplomaátadón Dr. Szabó Péter rektor mellett Gattyán György, az egyetem fenntartója köszöntötte a végzősöket.

 

Kék szőnyegen vonultak be a Kodolányi János Egyetem épületébe a hallgatók, akik az ünnepélyes diplomaátadón személyesen vehették át oklevelüket. Az eseményt közel kétszázötvenen követték online, de a felvétel jelenleg is elérhető a YouTube-on.

 Az alapszakos és mesterképzésben résztvevők mellett megkapták oklevelüket a szakirányú továbbképzésben, illetve a felsőoktatási szakképzésben végzett hallgatók is, összesen nyolcszázan.  

Az eseményt Dr. Szabó Péter rektor nyitotta meg, aki első alkalommal mutatta be az egyetemen Gattyán Györgyöt, a KJE Fenntartó Zrt. vezérigazgatóját, aki köszöntőjében gratulált a végzősöknek - a vírushelyzetben is kemény munkával megszerzett - diplomájukhoz. „Mint volt kodolányis diák, és mint fenntartó is nagy öröm számomra, hogy itt lehetek. Az egyik legjobb befektetés a tudomány és a felsőoktatás.” – fejtette ki, és beszédében kiemelte a kapcsolatépítés fontosságát, amit az egyetem Alumni Programjával is támogat.

Dr. Szabó Péter a 30 éves jubileummal kapcsolatban visszatekintett a kezdetekre: „Megalakulásunk óta a képzési program folyamatos megújítása jellemzi egyetemünket, aminek jelenleg az egyik legfontosabb összetevője a céges együttműködéseink elmélyítése és kiterjesztése.” Az oktatás, a kutatás és a társadalmi jóllét hármasságát hangsúlyozta, és beszédét egy személyes üzenettel zárta. „Legyenek boldogok! A boldogság az, ha olyat csinálhatok, ami örömet okoz, ami hasznos nekem és a társadalomnak, és amiből meg is tudok élni.”

Ezt követően Dr. Hoffmann Orsolya, felnőttképzési- és nemzetközi rektorhelyettes angol nyelven köszöntötte a külföldi diákokat, akik közül páran személyesen is jelen voltak Indiából, Pakisztánból és Bangladesből. Az eseményen egy indiai hallgató is felszólalt; tanárait és az online oktatás gördülékenységét méltatta, valamint mély szeretetét fejezte ki országunk és egyetemi társai iránt.

Az ünnepélyes diplomaátadót Németh Patrícia, a Modern Zenei Tanszék hallgatójának ének előadása zárta.

A diplomaátadó elnöksége: Dr. Szabó Péter rektor, Gattyán György a KJE Fenntartó Zrt. vezérigazgatója, Dr. Hoffmann Orsolya felnőttképzési- és nemzetközi rektorhelyettes, Dr. Kovács László oktatási rektorhelyettes, Dr. Szatmári Péter tudományos és fejlesztési rektorhelyettes, Dr. Vizi László Tamás általános rektorhelyettes, Berta Ákos gazdasági rektorhelyettes és Dr. Mócz Dóra Intézetvezetői Kollégium elnök.

 https://www.facebook.com/kodolanyi         

https://www.instagram.com/kodolanyiegyetem


« vissza

KJE felvételi tájékoztató

Töltsd le a KJE aktuális felvételi kiadványát!

PDF-ben letöltöm

Helyszínek

Budapesti Nemzetközi Campus
1139 Budapest,
Frangepán utca 50-56.
Székesfehérvári Oktatási Központ
8000 Székesfehérvár,
Fürdő utca 1.
Orosházi Oktatási Központ
5900 Orosháza,
Gyopárosi út 3/f.
info@kodolanyi.hu
+36 22 543 400
Frissítve: 2022. 05. 16. 07:50
EFOP-4.2.1-16-2017-00004
EFOP-3.4.4-16-2017-00001 Calendula Terv