2021. 06. 14.

Újabb céges együttműködések a Kodolányin

Egyetemünk keretmegállapodást írt alá a Profigram Zrt.-vel és a Nextent Informatika Zrt.-vel. A nemrégiben a Gránit Bankkal aláírt együttműködéshez hasonlóan a cél, hogy a hallgatók közvetlen a piac szereplőitől tanulhassanak, és akár munkalehetőséghez jussanak.

 Magyarország elsők között megalapított magánegyetemének a kezdetek óta fő célkitűzése, hogy diplomásainak olyan tudást adjon át, amely birtokában megtalálják a számításukat a munkaerőpiacon.

„Egy felsőoktatási intézmény értékét meghatározza, hogy a diplomásai hogyan boldogulnak a karrierjükben. Nem mindegy, hogy valaki már élete első állásinterjúján tisztában van-e az aktuális szakmai trendekkel és az alkalmazott informatikai rendszerekkel vagy sem. Egy ilyen gyorsan változó világban a piaci szereplők bevonása nélkül nem lehetséges naprakész tudást átadni. Ennek érdekében folyamatosan bővítjük céges partnereink körét. Legutóbb két meghatározó céggel írtunk alá együttműködési szerződést: a hazai ipari folyamatirányítás legnagyobb szereplőjével, a Profigram Zrt.-vel és a 20 éve magas színvonalú IT megoldásokat nyújtó Nextent Informatika Zrt.-vel” – fejti ki Dr. Szabó Péter rektor.

A folyamat strukturális alapját a Docler Holdinghoz tartozó Kodolányi János Egyetem egyik legnagyobb sikersztorija, a szakmai díjakkal többszörösen kitüntetett egyedi oktatási modell (PIQ & Lead) adja, melynek sarokköve a felsőoktatás és a piac összekapcsolása. A kölcsönös előnyökön alapuló kooperációk a szakmai szereplők oktatásba való bevonásán túl, a szakok kialakításában való együttműködést, a hallgatóknak nyújtott gyakorlati és munkalehetőségeket, valamint cégek dolgozói számára az egyetemen biztosított nyelvi és egyéb továbbképzési lehetőségeket is magukba foglalják.

A Profigram Zrt. a Profigram Csoport tagja, mely csoport tevékenysége az irányítástechnikai tevékenység mellett a teljes technológiai vertikumot lefedi: az ipari IT megoldások (Ipar 4.0), a gépészeti tervezés és egyedi célgépgyártás, valamint az ipari tanácsadás területét. Az 1998-ban alapított, magyar tulajdonban lévő villamosmérnöki iroda széleskörű nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a komplex irányítástechnikai projektek területén. Mivel független rendszerintegrátorként működik, így ezzel az unikális tudással ma a legnagyobb ilyen mérnökiroda Magyarországon.

A Nextent Informatika Zrt. IT megoldásokat nyújtó cég szolgáltatásai és folyamatai maximális adatbiztonságot garantálnak, melyek segítségével optimalizálják a működési költségeket és növelik partnereink működési hatékonyságát. Adattárház megoldásaikkal partnereik adatai optimalizáltan, a vezetői igényeknek megfelelően kerülnek tárolásra, ezzel lehetővé téve a sokoldalú lekérdezést. Üzleti Intelligencia területen szakembereik támogatásával képesek növelni a döntési folyamatok eredményességét és a vállalat üzleti teljesítményét. Személyre szabott, speciális szolgáltatásokat nyújtó alkalmazások fejlesztésében 20 év tapasztalatával támogatják a hatékony működést.

www.kodolanyi.hu

https://www.instagram.com/kodolanyiegyetem

 https://profigram.hu/

https://www.nextent.hu/

 


« vissza

KJE felvételi tájékoztató

Töltsd le a KJE aktuális felvételi kiadványát!

PDF-ben letöltöm

Helyszínek

Budapesti Nemzetközi Campus
1139 Budapest,
Frangepán utca 50-56.
Székesfehérvári Oktatási Központ
8000 Székesfehérvár,
Fürdő utca 1.
Orosházi Oktatási Központ
5900 Orosháza,
Gyopárosi út 3/f.
info@kodolanyi.hu
+36 22 543 400
Frissítve: 2022. 05. 16. 07:50
EFOP-4.2.1-16-2017-00004
EFOP-3.4.4-16-2017-00001 Calendula Terv