2021. 05. 31.

Sorrendmódosítás július 8-ig!

Most még átgondolhatod, hogy melyik egyetemet szeretnéd első helyen megjelölni. Július 8-ig még egyetlen alkalommal módosíthatod jelentkezéseid sorrendjét.

Miért pont a Kodolányit jelöld meg első helyen?

Válaszd azt az egyetemet, ami neked a legjobb!

Fontos, hogy azt az intézményt jelöld meg elsőként, ahová a legszívesebben járnál. Hallgasd meg mások tapasztalatait és tanácsait, de a saját igényeid szerint dönts.

Miért pont a Kodolányit jelöld meg első helyen?

Mert itt nem csak egy kód vagy!

Magyarország elsők között alapított magánegyetemén stresszmentes és barátságos légkörben tanulhatsz, és a tanárok partnerként tekintenek rád. Egy friss kutatás szerint a Kodolányira jelentkezők többsége személyes ajánlás alapján választotta az intézményt.

A jelentkezők a kiváló ár-érték arányt emelték ki.

Itt elérhető tandíjakért, kiscsoportos foglalkozásokon, az oktatók személyre szabott törődése mellett tanulhatsz, és akár két diplomát is szerezhet egy áráért. Szerintünk az egyetem feladata nem csupán az, hogy a diplomáig elkísérjen, hanem az, hogy felkészítsen az életre, és megtartó közösségként a későbbiekben is része legyen az életednek.

Ezt a célt szolgálja a speciális mentorprogramunk és karriertámogatásunk, illetve azok a céges együttműködések, amelyek már az egyetemi évek alatt munkalehetőséget kínálnak hallgatóinknak.  

Oktatás rád szabva!

Nálunk az élsportolói pályafutás mellett is egyszerűen és személyre szabott feltételek mellett tudod elvégezni az egyetemet, valamint rugalmas távoktatással szeretettel várjuk azokat a jelentkezőket is, akik már a tanulmányaik alatt aktívan dolgoznak.

Nemzetközi lehetőségek

Jó helyen jársz akkor is, ha nemzetközi lehetőségekre vágysz, hiszen a Kodolányin könnyedén elérhetőek az Erasmus pályázatok. Angol nyelvű képzéseinken pedig akár itthon is nemzetközi hallgatókkal együtt tanulhatsz Budapesten, Székesfehérváron és Orosházán.

Hogyan tudsz sorrendet módosítani?

felvi.hu felületén az E-felvételi oldalad Sorrendmódosítás menüpontjában. Vigyázat! Ha egyszer módosítottad a sorrendet, visszavonásra már nem ad lehetőséget a rendszer, ezért javasoljuk, hogy többször is ellenőrizd le, amit beírtál.

Pontosan mit lehet módosítani?

A korábban megjelölt felvételi sorrendet július 8-ig még egyszer és egyben utoljára módosíthatod. Az egyetemek megjelölt sorrendje alapján oda nyersz majd felvételt, ahová elég pontszámod lesz. Az intézményeken felül még lehetőséged van a választott képzés formáján is változtatni. Például a duális képzést az első helyre tenni, vagy ha államilag finanszírozott szakra jelentkeztél, most jelentkezhetsz költségtérítéses opcióra is. A korábban megjelölt szakon, vagy szakokon viszont már nem tudsz módosítani.

Mikor tudod meg, hogy felvettek-e?

A ponthatárok egységesen július 22-én a felvi.hu oldalon lesznek kihirdetve.

Sok sikert kívánunk, hogy meghozd a számodra legjobb döntést!

 

https://www.facebook.com/kodolanyi

https://www.instagram.com/kodolanyiegyetem/

 

 

 

 


« vissza

KJE felvételi tájékoztató

Töltsd le, vagy rendeld meg a KJE aktuális felvételi kiadványát ingyen!

On-line megrendelem PDF-ben letöltöm

Helyszínek

Budapesti Nemzetközi Campus
1139 Budapest,
Frangepán utca 50-56.
Székesfehérvári Oktatási Központ
8000 Székesfehérvár,
Fürdő utca 1.
Orosházi Oktatási Központ
5900 Orosháza,
Gyopárosi út 3/f.
info@kodolanyi.hu
+36 22 543 400
EFOP-4.2.1-16-2017-00004
EFOP-3.4.4-16-2017-00001 Calendula Terv