2021. 05. 20.

Összefogás a GRÁNIT Bankkal a piacképes tudás érdekében

Együttműködési szerződést írt alá hazánk elsők között alapított magánegyeteme és a magyar digitális bank. A keretmegállapodás célja, hogy a hallgatók első kézből kapjanak naprakész tudást, és az így megszerzett szakmai felkészültségükkel többek között a GRÁNIT Bank jövőbeni munkaerőutánpótlását is biztosítani tudják.

 

 

Az idén 30 éves jubileumát ünneplő magán-felsőoktatási intézmény oktatási struktúrájának kialakításában mindig is kiemelkedő szerepet töltött be az üzleti élettel való kapcsolat, valamint a piac valódi szükségleteinek kiszolgálása.

„A diploma igazi értékét az adja meg, hogy milyen jövőképet tudunk biztosítani általa a hallgatóknak. A diákok karrierjének támogatása elsődleges szempont számunkra, és ehhez olyan, a változásokra gyorsan reagáló és jövőbemutató partnerekre van szükségünk, mint amilyen a GRÁNIT Bank, amely a hazai kis-és középvállalatok meghatározó pénzügyi stratégiai partnere.” – fejtette ki Dr. Szabó Péter rektor.

„A GRÁNIT Bank, a bankszektor egyik legdinamikusabban fejlődő szereplőjeként elkötelezetten hisz az értékteremtésben, a tudás erejében. Felelős vállalatként pedig fontosnak tartja, hogy üzleti céljait összekapcsolja a jövő gazdasági-pénzügyi szakembereinek felkészítésével. Nagy örömmel kötötte meg ezért - az üzleti szereplők között elsőként - az együttműködési megállapodást az oktatáshoz újító módon közelítő Kodolányi János Egyetemmel.” – emelte ki Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója.

Az egyetem tervei között szerepel olyan specializációk indítása, melyek során a pénzintézet jövőbeni humánerőforrás-szükséglete alapján képzik a hallgatókat, akik a tanulmányaik alatt, illetve végeztével a banknál kaphatnak majd álláslehetőséget. A pénzintézet szakemberei angol és magyar nyelvű előadásokat tartanak majd ezeken a képzéseken, és részt fognak venni a szakdolgozati témák kialakításában is. Emellett a gyakornoki helyek biztosítása is az együttműködés részét képezik.

A budapesti, székesfehérvári és orosházi campusszal rendelkező egyetem az elmúlt harminc évben folyamatosan követte a piaci igényeket, és azokhoz igazította szakjainak struktúráját. A való életre épülő, egyedi oktatási modelljét (PIQ & Lead) a legmagasabb szintű hazai és nemzetközi szakmai díjakkal méltatták. Ennek a modellnek szerves része a GRÁNIT Bankkal való együttműködés, mely az IT, az üzemmérnök, a gazdasági, a HR, a közgazdász és a gazdálkodásmenedzsment területekre terjed ki.

A kölcsönös előnyökön alapuló kooperáció részeként a Docler Holdinghoz tartozó Kodolányi János Egyetem részt fog venni a bank munkatársainak továbbképzésében is - elsősorban IT, HR és kreatív területeken, valamint a Kodolányi Nyelviskolán és Nyelvvizsga Központon keresztül a nyelvi képzésben.

 

www.kodolanyi.hu

www.granitbank.hu

https://www.facebook.com/kodolanyi

https://www.facebook.com/granitbank

https://www.instagram.com/kodolanyiegyetem

https://www.instagram.com/granitbank/


« vissza

KJE felvételi tájékoztató

Töltsd le a KJE aktuális felvételi kiadványát!

PDF-ben letöltöm

Helyszínek

Budapesti Nemzetközi Campus
1139 Budapest,
Frangepán utca 50-56.
Székesfehérvári Oktatási Központ
8000 Székesfehérvár,
Rákóczi u. 25.
Orosházi Oktatási Központ
5900 Orosháza,
Gyopárosi út 3/f.
info@kodolanyi.hu
+36 20 521 4870
Frissítve: 2023. 10. 04. 14:41
EFOP-4.2.1-16-2017-00004
EFOP-3.4.4-16-2017-00001 Calendula Terv