2021. 04. 09.

Magyarország legbefolyásosabb üzletasszonya a Kodolányin!

A 10. jubileumi Nemzetközi Hét keretében Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója tart online előadást a digitális banki modellről április 13-án. A Docler Holdinghoz tartozó Kodolányi János Egyetem webináriuma nem csak a hallgatók számára lesz elérhető, bárki ingyenesen csatlakozhat rá.

A 10. jubileumi Nemzetközi Hét egyik kiemelt, nyitott előadását Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója tartja, aki a Forbes Magazin idei listáján a ’legbefolyásosabb magyar nő’ az üzleti életben. 

’A bankszektor digitális evolúciója a bankfióktól a mesterséges intelligenciáig’ címen meghirdetett magyar nyelvű előadás témája a digitális banki modell. Az Európában elsőként bevezetett VideóBank szolgáltatás, az azonnali, digitális kártyaszolgáltatás, a szelfis számlanyitás… csak néhány példa az információs technológia és a pénzügyek találkozására, melyeket mind a GRÁNIT Bank vezetett be elsőként a hazai piacra.

Az idén 30 éves magánegyetem célkitűzése, hogy hallgatóit a gyakorlati életre készítse fel, ezért folyamatosan építi céges partnerkapcsolatait. Ennek a folyamatnak a része a GRÁNIT Bankkal való szakmai együttműködés, melynek első állomása az április 13-i előadás. 

Idén április 12-16-ig tizedik alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Hetet, melyre a világ minden részéről kapcsolódnak be oktatók: a környező országoktól kezdve, Portugálián keresztül egészen Japánig. Öt napon keresztül, 12 országból érkező neves oktatók, közel 40 előadással várják az egyetem hallgatóit, valamint 6 kiemelt előadásra külsős érdeklődőket is. Az angol nyelvű előadások mellett lesznek német és magyar nyelvűek is, globális jelentőségű témákban.

Az esemény szervesen illeszkedik az egy éve a Docler Holding tulajdonába került egyetem jövőképébe, mely szerint egy nemzetközi szinten jegyzett, a nemzetközi piaci szereplők által elismert felsőoktatási intézménnyé fejlődnek. 

 

Április 13., kedd, 15:00 – 16:00

Digitalizáció a pénzügyi szektorban – a GRÁNIT Bank modell

Hegedüs Éva, GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgató

előadás nyelve: magyar

Kattints ide a csatlakozáshoz

Zoom jelszó: 8000

 


« vissza

KJE felvételi tájékoztató

Töltsd le a KJE aktuális felvételi kiadványát!

PDF-ben letöltöm

Helyszínek

Budapesti Nemzetközi Campus
1139 Budapest,
Frangepán utca 50-56.
Székesfehérvári Oktatási Központ
8000 Székesfehérvár,
Fürdő utca 1.
Orosházi Oktatási Központ
5900 Orosháza,
Gyopárosi út 3/f.
info@kodolanyi.hu
+36 22 543 400
EFOP-4.2.1-16-2017-00004
EFOP-3.4.4-16-2017-00001 Calendula Terv