2021. 04. 07.

Május 15-ig jelentkezhetsz az Erasmus+ programra!

Nemzetközi tanulmányokra és szakmai gyakorlatra vágysz? Jelentkezz most Erasmus+ pályázatra, tanulj nyelveket, és szerezz új barátokat és nemzetközi tapasztalatokat!

 

 

 

 

Az Erasmus+ program segítségével külföldi tanulmányokkal vagy nemzetközi szakmai gyakorlattal mélyítheted tudásodat. Halasztanod sem kell, hiszen az így megszerzett teljesítményeket beszámítjuk a diplomához szükséges követelményekbe.

Jó hír, hogy a programhoz akár 12 hónap támogatás is jár! A pályázaton nyertes hallgatók tanulmányi támogatást 1 szemeszter időtartamra, szakmai gyakorlati támogatást pedig minimum 2, maximum 12 hónap időtartamra kaphatnak. Az ösztöndíj 420-620 euro/hó, a pontos összeg függ a tanulmányi és/vagy szakmai gyakorlat hosszától, valamint a célországtól.

A pályázatra már elsőévesek is jelentkezhetnek, hiszen a minimum két lezárt félév követelménye elég, ha a kiutazás időpontjában megvalósul.

Végzős hallgató vagy? Az sem probléma! Erasmus+ szakmai gyakorlatra abszolválás után is mehetsz! Azok a végzős hallgatók is részt vehetnek szakmai gyakorlati mobilitáson, akik a pályázatot aktív hallgatóként nyújtják be, de a szakmai gyakorlatukat az abszolutórium vagy a diploma megszerzését követő egy éven belül kívánják teljesíteni.

A tanulmányi célú és/vagy szakmai gyakorlati mobilitás bármilyen kombinációjában eltölthető időszak maximum 1 év. Azok a hallgatók is jogosultak a részvételre, akik már egyszer voltak, de még nem használták el a rendelkezésre álló időt.

Ne tartson vissza a koronavírus sem, hiszen minden helyzetre van megoldás.


Jelentkezési határidők:

 

2021/2022 őszi félév: 2021. május 15.

2021/2022 tavaszi félév: 2021. október 31.

Szakmai gyakorlatra a jelentkezés folyamatos.

Részletes információ az Erasmus+ pályázatról itt.

A tanulmányi célú mobilitásokra vonatkozó alapelvek, valamint ösztöndíj-kategóriák megtekinthetők a Tempus Közalapítvány oldalán itt.

A szakmai gyakorlati célú mobilitásokra vonatkozó alapelvek, valamint az ösztöndíj-kategóriák megtekinthetők a Tempus Közalapítvány oldalán itt.

A koronavírus-járvány miatti vis maior helyzetekről itt olvashatsz.

További kérdések esetén fordulj hozzánk bizalommal az international@kodolanyi.hu e-mail-címen.

(Az ügyfélfogadás a koronavírusra való tekintettel csak előzetes, e-mailes egyeztetés alapján zajlik. Személyes tájékoztatást a Nemzetközi Fejlesztési és Képzési Központ munkatársai tudnak nyújtani. Cím: Budapest Fr. 007-es iroda).


« vissza

KJE felvételi tájékoztató

Töltsd le a KJE aktuális felvételi kiadványát!

PDF-ben letöltöm

Helyszínek

Budapesti Nemzetközi Campus
1139 Budapest,
Frangepán utca 50-56.
Székesfehérvári Oktatási Központ
8000 Székesfehérvár,
Fürdő utca 1.
Orosházi Oktatási Központ
5900 Orosháza,
Gyopárosi út 3/f.
info@kodolanyi.hu
+36 22 543 400
EFOP-4.2.1-16-2017-00004
EFOP-3.4.4-16-2017-00001 Calendula Terv