2020. 12. 22.

Regisztrálj nyílt napunkra!

Barátságos légkörre és olyan tudásra vágysz, amely megalapozza a jövődet? Akkor te se maradj le! Regisztrálj most február 4-i online nyílt napunkra, és nyerd meg értékes ajádékaink egyikét, akár 25% tandíjkedvezményt!

 

 

 

Kérdésed van a ponthatárok, az emelt szintű érettségi, esetleg a tanulmányi vagy sport eredményeid beszámítása kapcsán?  Kíváncsi vagy, hogyan szerezhetsz két diplomát egy áráért rövidebb idő alatt és költséghatékonyan? Érdekel, hogyan tudsz munkahelyi tapasztalatot szerezni a duális képzés keretében? 

Mindent megtudhatsz a Kodolányi online nyílt napján, ahol 16:30 és 19 óra között felteheted kérdéseidet is. Megtapasztalhatod oktatóink közvetlenségét, és azt, hogy itt alap a stresszmentes tanulás feltételeinek megteremtése. Személyre szabott mentorprogram keretében támogatunk, és mindenben a segítségedre leszünk akkor is, ha élsportolsz vagy munka mellett jársz egyetemre. A rugalmas távoktatási formának köszönhetően az sem akadály, ha külföldön vagy az egyetem helyszíneitől távol élsz. Nálunk könnyedén elérhetőek az Erasmus pályázatok, mindemellett itthon is nemzetközi környezetben töltheted el egyetemi éveidet, és angol nyelven is tanulhatsz.

Nyílt napjaink regisztrálói között értékes nyereményeket sorsolunk ki! A fődíj 25% kedvezmény az első félév tandíjából három diáknak; ezen felül 10 db 5000 Ft értékű ajándékcsomagot nyerhetsz, amelyet az egyetem és a tulajdonos Docler Holding ajánlott fel.

Tudj meg mindent rólunk február 4-én, és csatlakozz a Kodolányi baráti közösségéhez Budapesten, Székesfehérváron és Orosházán vagy online a világ bármely tájáról!

 Regisztrálj itt: https://www.kodolanyi.hu/nyiltnap/

www.kodolanyi.hu/felveteli

#EgyüttValóraVáltjuk!

 

 


« vissza

KJE felvételi tájékoztató

Töltsd le, vagy rendeld meg a KJE aktuális felvételi kiadványát ingyen!

On-line megrendelem PDF-ben letöltöm

Helyszínek

Orosházi Oktatási Központ
5900 Orosháza,
Gyopárosi út 3/f.
Budapesti Oktatási Központ
1139 Budapest,
Frangepán utca 50-56.
Székesfehérvári Oktatási Központ
8000 Székesfehérvár,
Fürdő utca 1.
info@kodolanyi.hu
+36 22 543 400
EFOP-4.2.1-16-2017-00004
EFOP-3.4.4-16-2017-00001 Calendula Terv