2020. 12. 22.

Kodolányi – diploma karnyújtásnyira!

Egyetemet keresel, ahol barátságos légkörben tanulhatsz olyan oktatóktól, akik partnerként tekintenek rád? Diplomára és olyan szakmai tudásra vágysz, amely biztos munkahelyet jelent majd számodra?

Ha ezeken gondolkodsz, akkor a Docler Holdinghoz tartozó Kodolányi János Egyetem a legjobb választás számodra. Elérhető ponthatárokkal és rendkívül rugalmas online megoldásokkal vár téged a 30 éves jubileumi tanévét ünneplő magánegyetem Budapesten, Orosházán és Székesfehérváron.

Széles képzési palettából válogathatsz a Kodolányin: anglisztika, előadóművészet, emberi erőforrások, gazdálkodási és menedzsment, kommunikáció- és médiatudomány, közösségszervezés, nemzetközi tanulmányok, pedagógia, szociális munka, történelem, turizmus-vendéglátás, üzemmérnök-informatikus.

Emellett három felsőoktatási szakképzés és három mesterképzési szak (államilag finanszírozott helyekkel) várja a továbbtanulókat.

A stresszmentes tanulás itt mindenki számára garantált. Az oktatók személyre szabott mentorprogram keretében támogatják tanulásodat, és mindenben a segítségedre lesznek akkor is, ha az itt töltött évek alatt már dolgozol, vagy esetleg élsportoló vagy.

Két szakon is tanulhatsz egyszerre, így két diplomát is szerezhetsz egy áráért rövidebb idő alatt és költséghatékonyan. Emellett a duális képzéseken szervezett körülmények között az egyetem partnercégeinél dolgozhatsz, így friss diplomásként már nem leszel pályakezdő.

A Kodolányi János Egyetemen az is megtalálja a számítását, aki nemzetközi lehetőségekre vágyik, hiszen itt könnyedén elérhetőek az Erasmus pályázatok. A világ 33 országában 170 partnerintézmény bármelyikében tanulhatsz. Mindemellett itthon is nemzetközi környezetben töltheted el egyetemi éveidet, hiszen a világ minden tájáról érkeznek ide diákok. Választhatsz angol nyelvű képzések közül, ahol az oktatás teljes mértékben angol nyelvű.

A KJE-n megszerzett diploma értékét jól mutatja, hogy az egyetem saját fejlesztésű oktatási modelljével - a hazai felsőoktatási intézmények sorában egyedülállóan - részesült a legmagasabb szintű független szakmai elismerésekben. Nemrégiben a nemzetközi Minőség-Innováció Díjjal méltatták.

Ők is a Kodolányi segítségével valósították meg álmaikat: Nemes Anna - az ATV Híradó műsorvezetője, riportere; Schoblocher Barbara - a Blahalouisiana énekese; Bottyán Tímea - a Tower of London kiskereskedelmi csapat vezetője; Hámori Tibor - a Gerbeaud vezető baristája; Hossó Nikolett - a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezetének alapító elnöke, c. egyetemi docens.

Nincs emelt szintű érettségid vagy nincs meg a 280 pontod?

Az sem akadály! Jelentkezz a Kodolányi felsőoktatási szakképzésére, amely felkészít további egyetemi tanulmányaidra. A négy féléves képzés során itt tanult tantárgyak döntő többsége beszámítható a további egyetemi tanulmányokba, és ezt követően már nem kell emelt szintű érettségit tenned.

Legyél részese te is a 30. jubileumi évét ünneplő Kodolányi János Egyetem baráti közösségének, ahol egyedülálló oktatási módszer segítségével, rugalmas feltételek mellett végezheted el tanulmányaidat nappalin, levelezőn vagy akár távoktatásban!

A felvételiről bővebben itt: https://www.kodolanyi.hu/felveteli/


« vissza

KJE felvételi tájékoztató

Töltsd le, vagy rendeld meg a KJE aktuális felvételi kiadványát ingyen!

On-line megrendelem PDF-ben letöltöm

Helyszínek

Orosházi Oktatási Központ
5900 Orosháza,
Gyopárosi út 3/f.
Budapesti Oktatási Központ
1139 Budapest,
Frangepán utca 50-56.
Székesfehérvári Oktatási Központ
8000 Székesfehérvár,
Fürdő utca 1.
info@kodolanyi.hu
+36 22 543 400
EFOP-4.2.1-16-2017-00004
EFOP-3.4.4-16-2017-00001 Calendula Terv