2020. 12. 15.

Sikeres online nyílt nap a Kodolányin

A szokásos decemberi felvételi nyílt nap idén a korlátozások miatt az online térben valósult meg a Kodolányi János Egyetemen is. Két órán keresztül otthonról a fotelben ülve barangolhatták be az érdeklődő diákok a 12 tanszéket.

Sikerrel valósult meg egyetemünk történetében az első online felvételi nyílt nap. A résztvevők szak bemutatójára be tudtak kapcsolódni, és fel tudták tenni kérdéseiket továbbtanulásukkal kapcsolatban. A csatlakozást egy előzetesen letölthető tájékoztató, és az esemény alatt folyamatosan elérhető technikai kollégák segítették.

Az online felületen egy informatív tájékoztatót is ’végiglapozhattak’ a továbbtanulni vágyók, amelyben az egyetem egykori, ma már sikeres öregdiákjai is megosztják gondolataikat - köztük olyan hírességek, mint Nemes Anna, az ATV Híradó műsorvezetője, riportere vagy Schoblocher Barbara, a Blahalouisiana énekese.

Emellett hasznos videótartalmak fogadták a nyílt napra érkezőket. Dr. h. c. Szabó Péter PhD, rektor köszöntője mellett az egyetem további oktatói és diákjai osztják meg, hogy milyen előnyöket kínál a jövő tanévben 30 éves jubileumát ünneplő magánegyetem. Az intézmény egykori és jelenlegi diákjai első helyen emelik ki, hogy a Kodolányi egy barátságos egyetem, ahol közvetlen tanár-diák kapcsolat mellett, segítőkész légkörben tudtak tanulni. Egyöntetűen hangsúlyozzák az is, hogy itt valóban olyan szakmai tudást kaptak és olyan kapcsolatrendszert tudtak kialakítani, amivel megtalálták helyüket az életben.

„Az egyetem sikere a te jövőd” – ami annyit jelent, hogy a piaccal való szoros együttműködésének köszönhetően az itt megszerzett tudással, biztonságos jövőt - munkahelyet és biztos jövedelmet - kínál a Docler Holdinghoz tartozó Kodolányi János Egyetem, ahová elérhető feltételek mellett várják a jelentkezőket.


« vissza

KJE felvételi tájékoztató

Töltsd le, vagy rendeld meg a KJE aktuális felvételi kiadványát ingyen!

On-line megrendelem PDF-ben letöltöm

Helyszínek

Orosházi Oktatási Központ
5900 Orosháza,
Gyopárosi út 3/f.
Budapesti Oktatási Központ
1139 Budapest,
Frangepán utca 50-56.
Székesfehérvári Oktatási Központ
8000 Székesfehérvár,
Fürdő utca 1.
info@kodolanyi.hu
+36 22 543 400
EFOP-4.2.1-16-2017-00004
EFOP-3.4.4-16-2017-00001 Calendula Terv