2020. 12. 08.

Nemzetközi szakmai díj

A jövő tanévben 30 éves jubileumát ünneplő egyetemünk saját fejlesztésű oktatási modelljét Minőség-Innováció Díjjal méltatták. Egyetemünk tapasztalati tanítási módszerét már korábban is két független szakmai díjjal ismerték el.

2020-ban „Minőség és Innováció posztgraduális képzés a PIQ & Lead tapasztalati tanulás modellre építve" témában nyújtotta be sikeres nemzetközi pályázatát a magánegyetem. A KJE képzési programjait 2014 óta a való életre épülő oktatás és professziófelfogás alapján fejlesztik, amely során az akadémiai felsőoktatás és a céges egyetem rendszerét olvasztották egységbe. A modell bázisát a meghatározó piaci szerepet betöltő cégek és az egyetem közötti stratégiai szerződések adják, melyekben a képzések, a minőségi céges tanácsadás, valamint a minőség-innováció és kutatás egyaránt az együttműködés tárgyát képezik.

 Mindenki nyer! A cégek számára a konkrét minőségszolgálatáson túl a humán tőke fejlesztését és a vezetői utánpótlást nyújtja a modell; míg az egyetem kiszámítható képzési szerződésekre építhet, és a gyakorlati feladatokban támaszkodhat a cég vezetésére. Így jelentősen lecsökken a képzések kockázata, azaz magas piaci értéke van a Kodolányi által nyújtott diplomának. Az igazi nyertesek pedig a hallgatók, akik a gyakorlati feladatokon keresztül már tanulmányaik során építhetik személyes karrierjüket!

 „A hagyományos posztgraduális akadémiai képzésektől eltérően bevezettük a cégen belüli képzések modelljét, az céges akadémiát. A programnak erőteljes hatása van a minőségkultúrára, hiszen képes a személy és a szervezet szükségletei közötti nézeteket áthidalni.” – foglalja össze Dr. Szabó Péter rektor.

 A 2007-ben alapított nemzetközi ’Minőség-Innováció’ pályázat a fogyasztói igényeket fókuszba állítva többek között az innovációs és minőségfejlesztést elősegítő oktatási programokat is értékeli. A hazai megmérettetésen és bemutatkozáson túlmenően a kiválasztott nemzeti minőség díjasok - köztünk egyetemünk – további nemzetközi megmérettetésre és nemzetközi kapcsolataik bővítésére kapnak lehetőséget. A Finnország kezdeményezésében megvalósuló szakmai pályázaton idén 20 ország vesz részt.

#EgyüttValóraVáltjuk

https://www.facebook.com/kodolanyi

https://www.instagram.com/kodolanyiegyetem

www.kodolanyi.hu


« vissza

KJE felvételi tájékoztató

Töltsd le, vagy rendeld meg a KJE aktuális felvételi kiadványát ingyen!

On-line megrendelem PDF-ben letöltöm

Helyszínek

Orosházi Oktatási Központ
5900 Orosháza,
Gyopárosi út 3/f.
Budapesti Oktatási Központ
1139 Budapest,
Frangepán utca 50-56.
Székesfehérvári Oktatási Központ
8000 Székesfehérvár,
Fürdő utca 1.
info@kodolanyi.hu
+36 22 543 400
EFOP-4.2.1-16-2017-00004
EFOP-3.4.4-16-2017-00001 Calendula Terv