2020. 02. 03.

Győztek a Kodolányisok

A CheckINN országos turisztikai innovációs verseny „Legjobb szállodai alapfolyamat innováció" kategóriáját egyetemünk turizmus-vendéglátás szakos hallgatóiból álló csapat, Iványi Tímea Erzsébet, Nguyen Thi-Thu Minh és Várnai Richárd nyerte. Gratulálunk!

A 28. Turizmus Évadnyitó Gálán ünnepélyes keretek között jelentették be az első alkalommal meghirdetett CheckINN innovációs verseny és a társadalmi felelősségvállalást elismerő CheckINN GREEN díj nyerteseit.

A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány (MTSZA) 2019 őszén CheckINN elnevezéssel fél éven át tartó turisztikai ötletversenyt hirdetett a felsőoktatásban résztvevő hallgatók számára. A tavaly első alkalommal indított pilot projekttel közel 100 hallgatót sikerült megmozdítani és 3 fős csapatokban közös gondolkozásra bírni.

A versenyt szponzorálta a Hunguest Hotels Zrt., a Danubius Hotels Group, a Magyar Turisztikai Ügynökség és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége is.

Minden pályamunkát 3 különböző bíráló zsűrizett. Bírálati szempont volt többek között az ötlet újszerűsége, megvalósíthatósága az üzleti életben és a hosszú távú fenntarthatósága.

A „Legjobb szállodai alapfolyamat innováció" kategória győztese a Tricikli csapat: Várnai Richárd, Iványi Tímea Erzsébet, Nguyen Thi-Thu Minh lett a Kodolányi János Egyetemről. Ötletük alapkoncepciója, hogy több szálloda összefogásával egyfajta biciklis túracsomagot lehetne összeállítani, amelyben olyan kerékpáros utakat ajánlanak, ami az egyik tagszállodából indul egy másik tagszállodába.

A három kategóriában a legmagasabb pontszámban részesülő pályamunkát benyújtó csapat tagjai összesen 3-3 millió forint díjban részesültek. A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány ezen túl kötelezettséget vállalt arra, hogy támogatási szerződést köt szakmai projekt megvalósítására a nyertes csapatok küldő intézményeivel is, szintén 3 millió forint értékben.

 

Gratulálunk hallgatóinknak és felkészítő tanáraiknak!


« vissza

KJE felvételi tájékoztató

Töltsd le, vagy rendeld meg a KJE aktuális felvételi kiadványát ingyen!

On-line megrendelem PDF-ben letöltöm

Helyszínek

Orosházi Oktatási Központ
5900 Orosháza,
Gyopárosi út 3/f.
Budapesti Oktatási Központ
1139 Budapest,
Frangepán utca 50-56.
Székesfehérvári Oktatási Központ
8000 Székesfehérvár,
Fürdő utca 1.
felveteli@kodolanyi.hu
+36 22 543 324
+36 80 203 769
EFOP-4.2.1-16-2017-00004
EFOP-3.4.4-16-2017-00001 Calendula Terv
Főtámogatónk: