Kodolányi János Egyetem
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Honlapunk július 24-én megújul!
Kodolányi János EgyetemKodolányi János Egyetem
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

[2019. 07. 10. ]

Fontos felvételi határidő: július 12.

Ismét egy fontos dátum közeledik a felvételi eljárás kapcsán. 2019. július 12-ig ha még nem töltöttél fel minden dokumentumot, vagy még csak most kaptad meg a pontszámításhoz szükséges, illetve a többletpontokat igazoló papírokat, ezt a hiánypótlást legkésőbb eddig tudod megtenni úgy, hogy az E-felvételi rendszerébe feltöltöd a beszkennelt dokumentumokat.

Miért kaphatsz többletpontokat?

  • az előírt feltételek teljesítése esetén kötelezően adandó többletpontok járnak emelt szintű érettségi vizsgaeredményért, nyelvtudásért, esélyegyenlőségért, felsőoktatási szakképzésért,
  • az egyes képzési területeken további többletpontok adhatók tanulmányi és művészeti versenyeredmények alapján, OKJ szerinti szakképesítés vagy sporteredmény alapján.

 

Az E-felvételi Dokumentumok menüpontja alatt a Jelentkezésekhez csatolt dokumentumok táblázatban az Új dokumentum csatolása gombra kattintva lehet bármilyen többletpontot igazoló dokumentumot a július 12-ig pótlólag benyújtani.

 

Amit nem neked kell feltölteni:

  • a 2006. január 1. után megszerzett érettségi bizonyítvány vagy tanúsítvány másolatát, ez a Köznevelési Információs Rendszerből az E-Felvételi elektronikusan átemeli
  •  a 2003. január 1. után szerzett nyelvvizsga bizonyítványokat. Ha a nyelvvizsgát 2017. február 15. után szerezted meg, akkor az E-felvételi felületén csak a nyelvvizsga-bizonyítvány adatait kell megadnod

 

Ha esetleg nem a Kodolányi János Egyetemet jelölted meg első helyen, szintén július 12-ig ezen még változtathatsz. Erre egyetlen alkalommal van lehetőséged, a Sorrendmódosítás menüpontban. Ha módosítani szeretnél, a Mentés gombra kattintva tudod véglegesíteni az új sorrendet, ezután már nem tudsz ezen változtatni.

 

Ha további kérdéseid lennének a hiánypótlással, sorrendmódosítással kapcsolatban, a felvi.hu oldalon minden hivatalos információt megtalálsz, de mi is szívesen segítünk a felveteli@kodolanyi.hu e-mail címen vagy a 06 80 203 769-es számon.


« vissza
Támogatónk:
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse az egyetemet a közösségi oldalakon is: