KJE felvételi tájékoztató

Töltsd le, vagy rendeld meg a KJE aktuális felvételi kiadványát ingyen!

On-line megrendelem PDF-ben letöltöm
2019. 05. 17.

Nemzetközi hallgatóinknak is véget ér a félév

A héten fejeződik be a tanítás a 2018/19-es tanévben egyetemünkön magyar és nemzetközi hallgatóink számára egyaránt.

Végéhez ér a tavaszi szemeszter a nemzetközi hallgatók számára is. A „Present Trends of Local (Hungarian) and International Gastronomy” c. kurzus hallgatói amellett, hogy bejárták közösen Budapest legérdekesebb piacait, éttermeit, alternatív kávézóit, megismerkedtek a közösségi kertek működésével, felfedezték a buli negyed fast food trendjeit, utolsó alkalommal egy főzőiskolában próbálhatták ki, hogy a magyar, a török, a japán és a portugál konyha nem is különbözik annyira egymástól. Vagy mégis?

 

 

The last „lesson” of Present Trends of Local (Hungarian) and International Gastronomy course with  international students. During the semester students have had the possibility to visit the most famous food markets of Budapest, special restaurants and Cafes, ruin pubs. On the way to discover fast food trends of Ruin pubs district they ’ve tasted such unique soups like Spicy Hungarian Gulash soup or Soup Stroganoff in cup and finally made experience to cook for themselves in a cooking school. Last but not least they’ve learned the two important sentences in Hungarian Gastronomy „Jó étvagyat! and Egészségedre!”.


« vissza

Helyszínek

Orosházi Oktatási Központ
5900 Orosháza,
Gyopárosi út 3/f.
Budapesti Oktatási Központ
1139 Budapest,
Frangepán u. 50-56.
Székesfehérvári Oktatási Központ
8000 Székesfehérvár,
Fürdő utca 1.
felveteli@kodolanyi.hu
+36 22 543 324
+36 80 203 769
EFOP-4.2.1-16-2017-00004
EFOP-3.4.4-16-2017-00001 Calendula Terv
Főtámogatónk: