Kodolányi János Egyetem
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Honlapunk július 24-én megújul!
Kodolányi János EgyetemKodolányi János Egyetem
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

[2019. 04. 29. ]

Különleges programsorozat a KJE Tematikus hetén

A tavaszi tematikus hét is rengeteg izgalmas és érdekes programot tartogat a KJE-n. Érdekes előadások, tanulmányi kirándulások, sport és kultúra váltja majd egymást április 30. és május 3. között.

A tematikus hetek már hagyománynak számítanak a Kodolányi János Egyetemen, az intézmény oktatási modelljének szerves része, hogy minden félévben 2-2- héten keresztül olyan előadásokat hallgathatnak, workshopokon vehetnek részt a hallgatók, amelyekre a szokványos tanórák keretében nem lenne lehetőség.

Április 29-én, hétfőn a Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a Magyar Védjegy Egyesület Pilot Programján szellemi tulajdonnal összefüggő gyakorlati kérdések, vállalkozások alapítása a gyakorlatban, márkavédelem, termékhamisítás témakörökben mélyítik el ismereteiket a KJE diákjai. Emellett Google Digitális Workshopon vesznek részt, illetve ellátogatnak a Parlamentbe és a Zsidónegyedbe.

Kedden, április 30-án bográcsozással és filmnézéssel egybekötött Jam Sessiont lesz Székesfehérváron. Budapesten a kríziskommunikáció, médiaszabályozás, tanulásmódszertan, valamint szállodai revenue menedzsment legújabb eredményeit, trendjeit ismerhetik meg neves szakemberek segítségével.

Május 3-án a Rádió- és Televíziótörténeti Kiállítóhelyre látogatnak el a kodósok.


« vissza
Támogatónk:
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse az egyetemet a közösségi oldalakon is: