Kodolányi János Egyetem
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Honlapunk július 24-én megújul!
Kodolányi János EgyetemKodolányi János Egyetem
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

[2019. 04. 09. ]

Elindult a 9. Nemzetközi Hét a Kodolányi János Egyetemen

Igazi nemzetközi program és konferencia-sorozat kezdődött hétfőn a Kodolányi János Egyetemen. Tizenhat ország huszonkilenc partnerintézményének oktatója érkezett a budapesti kampuszra 2019. április 8. és 11. között, hogy angol nyelvű előadásaikon, workshopjaikon megismertessék a hallgatókkal és szakmabeliekkel legújabb tudományos eredményeiket.

Hétfőn online konferencián vettek részt az érdeklődők a „Linguistics, Literature and Translation Across Time and Space” címmel, amely az alkalmazott nyelvészet, a fordítás, a kulturális tanulmányok és az irodalomtudományok különféle kutatási területeit járta körbe. Emellett megnyílt a nemzetközi hallgatók klubterme, és az imprint party keretében a külföldi diákok kéznyomukat hagyták az intézmény falán.

 

Kedden indultak el a nemzetközi hét kurzusai, ahol a partneregyetemek oktatói tartanak csütörtökig előadásokat a társadalomtudományok, bölcsészettudományok és gazdaságtudományok terén végzett legújabb elméleti és kutatásieredményeikről.

 

Szerdán a Global Trends: New Challenges to Political, Economic, and Cultural Development” címmel nagyszabású konferencián vehetnek részt a hallgatók, amelynek előadásai a 21. századi közgazdaságtan, turizmus és nemzetközi kapcsolatok kérdéseire keresik a választ.  Emellett Touriboost Thematic Onsite Lecture & Workshop címmel zajlik szakmai találkozó az Kodolányin, amelynek témája az idegenforgalmi oktatás, a digitális, társadalmi és interkulturális kompetenciák fejlesztése.


« vissza
Támogatónk:
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse az egyetemet a közösségi oldalakon is: