Kodolányi János Egyetem
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Kodolányi János EgyetemKodolányi János Egyetem
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

[2019. 03. 26. ]

Rendezvények sokasága a Kodolányin

Számos előadás és konferencia követte egymást az elmúlt időszakban a Kodolányi János Egyetemen, amelyen hallgatóink is szép számmal vettek részt.

 Bálint Dorottya a Magyar Földrajzi Társaság Turizmusföldrajzi Szakosztályának előadássorozata keretében Bali, Flores, Rinca – Az istenek, a virágok, és a sárkányok szigete címmel tartott előadást utazásáról.

Március 13-án Perger István, az Európai Bizottság magyarországi képviseletének képviseletvezető-helyettese tartott Székesfehérváron előadást Az EU működése és jövője – lehetséges irányok címmel a Kodolányi Szabadegyetem keretén belül

4D Konferenciát szervezett a Washingtoni Magyar Ház a Kodolányi János Egyetemen az amerikai Marymount University delegációja számára március 14-én. A program egyedülállósága, hogy az előadásokon elhangzottak mellett a gyakorlatban is megismerhették a magyar jogi és büntetőjogi és kriminológiai területeket az amerikai hallgatók és oktatóik. Anglisztika szakos hallgatóink is részt vettek a konferencián, ahol lehetőségük nyílt a tengerentúli hallgatókkal ismerkedni, kapcsolatokat kiépíteni.

A Magyarországi Szociális Szakemberek Képzéséért Egyesület (Iskolaszövetség) a Kodolányi János Egyetemmel, valamint az MTA Szociológiai Tudományos Bizottság Szociális Munka Albizottsággal közösen konferenciát szervezett 2019. március 20-án, amelynek fő témája az iskolai szociális munka általános bevezetése és az ezzel kapcsolatos képzési feladatok voltak.


« vissza
Támogatónk:
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse az egyetemet a közösségi oldalakon is: