Kodolányi János Egyetem
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Honlapunk július 24-én megújul!
Kodolányi János EgyetemKodolányi János Egyetem
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

[2019. 01. 23. ]

Több ezer kérdésre válaszoltunk

Educatio Kiállítás, élsportolói tájékoztatók, nyílt nap, 50 óra, 3000 felvételi kiadvány, megszámlálhatatlan kérdés. Intézményünk iránt érdeklődő diákok, tanárok, szülők az elmúlt két hétben több rendezvényen is közvetlenül feltehették kérdéseiket oktatóinknak, munkatársainknak. 

agyomány, hogy minden évet a legnagyobb felsőoktatási szakkiállítással, az Educatio-val indítjuk. Három napon keresztül az ország minden részéből jöttek diákok, hogy tájékozódjanak a továbbtanulási lehetőségekről. Január 15-én Székesfehérváron, január 16-án Budapesten tartottunk tájékoztatót élsportolói mentorprogramunkról az U18-as, U20-as és a felnőtt bajnokságokban játszó jégkorongozóknak. Kezdeményezésünket a Magyar Jégkorongszövetség is támogatja, hiszen a Kodolányin az élsport és a továbbtanulás könnyen összeegyeztethető. Január 19-én Budapesten tartottuk meg idei első nyílt napunkat, melyre rekordszámú látogató érkezett. Dr. Szabó Péter, egyetemünk rektorának központi tájékoztatója után az egyes szakok mutatkoztak be. Az érdeklődők megismerhették képzési kínálatunkat, végigjárhatták az épületet a konditeremtől a büfén át a TV- és rádióstúdókig, beszélgethettek oktatóinkkal, hallgatóinkkal.

A jelentkezési lapok beadása előtt még egyszer megnyitjuk intézményünket, február 9-én Budapesten és Székesfehérváron tartunk nyílt napot.

 

Mindenkinek köszönjük az eddigi érdeklődést.


« vissza
Támogatónk:
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse az egyetemet a közösségi oldalakon is: