Kodolányi János Egyetem
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Kodolányi János EgyetemKodolányi János Egyetem
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

[2018. 08. 01. ]

Szeptemberi továbbtanulás? #Együttvalóraváltjuk

A szeptemberi továbbtanulásról nem kell lemondani, van még esélye azoknak, akik a Kodolányi János Egyetemre jelentkeznek a pótfelvételi eljárás keretében augusztus 6-ig.

A Kodolányin a hallgató a legfontosabb, itt családias hangulatban alapos elméleti és gyakorlati tudást, értékes diplomát kapnak a diákok.

Oktatóinkkal, munkatársainkkal és vállalati partnereinkkel folyamatosan, immár 25 éve, azon dolgozunk, hogy hallgatóink álmait, elképzeléseit együtt valóra váltsuk. Egy olyan intézményben, ahol a diákok tudást, tapasztalatot, kapcsolatokat és nem mellesleg felejthetetlen élményeket szereznek. Ahol a tanulás és a munka mellett még szórakozási-, sport- és kulturális lehetőségek is beleférnek.

 

Augusztus 6-ig 3 felsőoktatási szakképzés, 11 alapszak és 3 mesterszak közül választhatnak a a jelentkezők a HVG Diploma 2017 rangsora szerinti legjobb magánintézményben. A sikeres pótfelvételi után Budapesten, Székesfehérváron és Orosházán nappali, levelező és távoktatási formában is lehet szeptembertől tanulni.

.
Augusztus 1-től egyetem

 

2018. augusztus 1-től Kodolányi János Egyetem néven folytatja tevékenységét a Kodolányi János Főiskola. Az elmúlt 25 tanév, a 25.000 végzett hallgató, számos hazai és külföldi minőségdíj után hazánk legrégebbi magánintézményének elismertségét jelzi a most elnyert egyetemi cím. Többszörös díjnyertes oktatási modellünkben a munkaerőpiaccal szoros partneri együttműködésben képezzük a jövő szakembereit, és ez a közös munka nem csak az oktatás, hanem a kutatás területén is kiemelt fontosságú.

 

 

Mentorpogram

 

Minden elsős hallgatónk már a beiratkozástól kezdve részt vesz a mentorprogramban, ahol oktatóink, mint osztályfőnökök segítik az új a diákokat eligazodni a főiskolai élet rejtelmeiben. A mentor személyes karriertanácsadó is, kapcsolatot teremt olyan munkahelyekkel, ahol a hallgatók a szakmai gyakorlat során megmutathatják tudásukat.

 

Nemzetközi környezet itthoni árakon

Hazai tandíjáért minden kodolányis tanulhat külföldön partnerintézményeinkben, a magyar felsőoktatási intézmények között kiemelkedően sikeres nemzetközi programunk. Széles körű, egész világra kiterjedő partnerkapcsolatainknak köszönhetően hallgatóink nemzetközi környezetben is tapasztalatot szerezhetnek. A világ 33 országában lévő több mint 170 partnerségen keresztül hallgatóink résztanulmányokat folytathatnak, vagy szakmai tanulmányutakon vehetnek részt. Az Erasmus+ program keretein belül nemcsak kodolányis diákok tanulhatnak, végezhetik szakmai gyakorlatukat külföldön, hanem cserediákokat is fogadunk. A 130 külföldi vendégoktató előadásainak, workshopjainak, az évente közel 220 külföldi hallgatóval megtartott közös óráknak köszönhetően szinte erőfeszítés nélkül csiszolódik a Kodolányin tanulók nyelvtudása

 

Ha még lenne kérdésed, miért is érdemes hozzánk jelentkezni, a https://www.kodolanyi.hu/felveteli/ oldalon minden további információt megtalálsz.

 

Kodolányi János Egyetem

#EGYÜTTVALÓRAVÁLTJUK


« vissza
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse az egyetemet a közösségi oldalakon is: