Kodolányi János Egyetem
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Kodolányi János EgyetemKodolányi János Egyetem
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

[2018. 07. 03. ]

JÚLIUS 11. - a következő fontos dátum

Aki február 15-ig nem töltött fel minden dokumentumot, vagy még csak most kapta meg a pontszámításhoz szükséges, illetve a többletpontokat igazoló papírokat, ezt a hiánypótlást legkésőbb július 11-ig tudja megtenni úgy, hogy az E-felvételi rendszerébe feltölti a beszkennelt dokumentumokat.

Miért lehet többletpontokat kapni?

  • az előírt feltételek teljesítése esetén kötelezően adandó többletpontok járnak emelt szintű érettségi vizsgaeredményért, nyelvtudásért, esélyegyenlőségért, felsőoktatási szakképzésért, 
  • az egyes képzési területeken további többletpontok adhatók tanulmányi és művészeti versenyeredmények alapján, OKJ szerinti szakképesítés vagy sporteredmény alapján. 

Többletpontok rendszerét áttekintő táblázat letöltése (pdf)

 

Az E-felvételi Dokumentumok menüpontja alatt a Jelentkezésekhez csatolt dokumentumok táblázatban az Új dokumentum csatolása gombra kattintva lehet bármilyen többletpontot igazoló dokumentumot a július 11-ig pótlólag benyújtani.

 

Amit nem kell feltölteni: 

  • a 2006. január 1. után megszerzett érettségi bizonyítvány vagy tanúsítvány másolatát, ez a Köznevelési Információs Rendszerből az E-Felvételi elektronikusan átemeli,
  • a 2003. január 1. után szerzett nyelvvizsga bizonyítványokat. Aki nyelvvizsgát 2017. február 15. után szerezte meg, az E-felvételi felületén csak a nyelvvizsga-bizonyítvány adatait kell megadnia.

Aki esetleg nem a Kodolányi János Főiskolát jelölte meg első helyen, szintén július 11-ig ezen még változtathat. Erre egyetlen alkalommal van lehetőség, a Sorrendmódosítás menüpontban. Ha módosítani szeretnél, a Mentés gombra kattintva tudod véglegesíteni az új sorrendet, ezután már nem tudsz ezen változtatni. Ha további kérdéseid lennének a hiánypótlással, sorrendmódosítással kapcsolatban, a felvi.hu oldalon minden hivatalos információt megtalálsz, de mi is szívesen segítünk a felveteli@kodolanyi.hu e-mail címen vagy a 06 80 203 769-es számon. 


« vissza
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse az egyetemet a közösségi oldalakon is: