Kodolányi János Egyetem
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Honlapunk július 24-én megújul!
Kodolányi János EgyetemKodolányi János Egyetem
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

[2018. 05. 08. ]

Tavaszi Tematikus Hét a KJF-en

Elindult a tavaszi Tematikus Hét a Kodolányi János Főiskolán, amely keretein beül hallgatóink új ismereteket sajátíthatnak el, mindezt a hagyományos óráktól eltérő formábanA hét keretében kerül megrendezésre a KONA, a kodolányis hallgatók napja is.

A vizsgaidőszak előtt, május 7. és 11. között hallgatóink egy testet és szellemet felfrissítő tematikus héten vesznek részt. A tanszéki programok mellett számos érdekes program és előadás nyitott, azaz bármely szak hallgatója újterületekkel is megismerkedhet, legyen szó médiafigyelésről, mikrobloggerkedésről vagy egy Nyugat-pápuai virtuális látogatásról, az élmények garantáltak.
 
 A hét kiemelt napja a KONA, azaz a Kodolányisok NapjaA fizikumukat a campus3 próbán tehetik a kodolányisok próbára, kreativitásukat pedig falfestmények készítésével, táskafestéssel, improvizációs színházi előadáson élhetik ki. A nap egy zenés grillpartyval zárul, ahol a turizmus-vendéglátás szakos hallgatók készítik el a finomságokat, a kellemes dallamokról pedig a főiskola jazz tanszékének hallgatói gondoskodnak.


« vissza
Támogatónk:
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse az egyetemet a közösségi oldalakon is: