Kodolányi János Egyetem
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Kodolányi János EgyetemKodolányi János Egyetem
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

[2018. 02. 20. ]

Az Antenna Hungáriával erősít a Kodolányi János Főiskola

Jobb stúdiófelszerelést használhatnak és bővebb szakmai gyakorlatot szerezhetnek a Kodolányi János Főiskola média és televíziós műsorkészítő szakos hallgatói. Ezt a lehetőséget tartalmazza az a szerződés, amelyet 2018. február 7-én írt alá a főiskola rektora, dr. Szabó Péter és az Antenna Hungáriát képviselő vállalatirányítási igazgató, dr. Mándi Gábor.

A támogatást az Antenna Hungária gyakornoki programjának keretein belül sikerült elnyernie a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéknek.


Az együttműködés elemei a következők:

Az egyes szakképzésekben résztvevő hallgatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy az Antenna Hungária Zrt.-nél végezzék el külső szakmai gyakorlatukat. Az Antenna Hungária Zrt. munkatársai biztosítják a gyakornokok szakmai támogatását, megismertetik velük az adott munkakörhöz tartozó elvárásokat, legmodernebb eszközöket és aktuális munkafeltételeket, valamint lehetővé teszik, hogy szakmai tanulmányaikat mestermunkákkal zárhassák le. Az Antenna Hungária meghatározott feltételek mellett a legjobb hallgatók számára ösztöndíjat is biztosíthat, legfőképp azoknak, akik korábban már egy rövidebb (4-6 hetes) szakmai gyakorlatot eltöltöttek a vállalatnál.

Az együttműködés hosszú távú célja – ahogyan azt Dr. Szabó Péter rektor hangsúlyozta –, a főiskola Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszékén folyó szakképzések duális képzésekké alakítása, valamint új, piacképes szakirányú továbbképzések életre hívása.

Dr. Mándi Gábor vállalatirányítási igazgató kiemelte, hogy az Antenna Hungária Zrt., mint a hazai távközlési, műsorterjesztési és műsorgyártási ágazat meghatározó szereplője lehetőséget kíván biztosítani a televíziós műsorkészítő képzésen részt vevő legjobb hallgatók számára, hogy külső szakmai gyakorlatukat a vállalat műsorgyártási osztályán eltöltve versenyképes, a legújabb technológiai változásokhoz alkalmazkodó szaktudást szerezhessenek. Az Antenna Hungária Zrt. a gyakorlaton bizonyított hallgatók számára sokrétű karrierlehetőségeket kínál, ezzel biztosítva a szakmai utánpótlást.

Az együttműködés keretén belül induló gyakornoki program mellett az Antenna Hungária Zrt. eszközadományokkal járul hozzá a főiskola tanstúdióinak fejlesztéséhez.


« vissza
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse az egyetemet a közösségi oldalakon is: