Kodolányi János Egyetem
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Kodolányi János EgyetemKodolányi János Egyetem
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

[2018. 01. 04. ]

Eldördült a startpisztoly, már lehet jelentkezni szeptemberben induló képzéseinkre

A szeptemberben induló alap- és mesterképzéseinkre, valamint felsőoktatási szakképzéseinkre 2018. február 15-ig lehet jelentkezni az E-felvételi felületen. Induló szakjaink részletes leírásai a www.kodolanyi.hu/felveteli oldalon tanulmányozhatók.

 

Főiskolánk három oktatási helyszínen, Budapesten, Orosházán és Székesfehérváron 3 felsőoktatási szakképzéssel, 11 alapszakkal és 3 mesterképzéssel várja a felvételizőket. Minden információ a szakokkal kapcsolatban a www.kodolanyi.hu/felveteli oldalon megtalálható.

 

A Felvin elérhető Felvételi tájékoztató tartalmazza a meghirdetéseket, az aktuális szabályokat, a pontszámítási módszereket és egyéb, az érvényes jelentkezéshez szükséges tudnivalókat. Az online Tájékoztató január végéig várhatóan frissül a hivatalos kiegészítéssel, amely tartalmazza a megjelenés után történt esetleges változásokat. A jelentkezés benyújtása előtt tehát elengedhetetlen a kiegészítés során módosított információkat is átnézni, hiszen hatással lehetnek a korábban kialakított felvételi stratégiára.

 

Jelentkezési határidő: 2018. február 15.

Jelentkezni kizárólag a E-felvételi rendszerén keresztül lehet.

A felsőoktatásba történő jelentkezés online felülete a jelentkezési határidőig folyamatosan a jelentkezők rendelkezésére áll. A rendszerben az adatok elmenthetők, így nem szükséges egyszerre minden információt megadni, mert az űrlapok kitöltése bármikor folytatható. Az E-felvételi használata egyszerű és gyors, a szükséges dokumentumok csatolása egyszerűbb.

Az E-felvételi használatához első lépésként regisztrálni kell a Felvin.

A végleges jelentkezéseket legkésőbb 2018. február 15-én éjfélig kell rögzíteni.

A jelentkezés hitelesítésének határideje 2018. február 20. A hitelesítés legegyszerűbb módja az Ügyfélkapuval történő hitelesítés.

 

 

(info: www.felvi.hu)


« vissza
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse az egyetemet a közösségi oldalakon is: