Kodolányi János Egyetem
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Kodolányi János EgyetemKodolányi János Egyetem
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

[2017. 11. 27. ]

NÉZZ BE HOZZÁNK EGY NAPRA!

A 2018-as felvételi kampány nyitányaként  a Kodolányi János Főiskola Budapesten újra megnyitja kapuit november 29-én. A pályaválasztás előtt álló diákok már most belekóstolhatnak a főiskolai élete, beülhetnek órákra, beszélgethetnek a KJF-en tanuló diákokkal, a főiskola oktatóival, megismerhetik a családias, barátságos intézményt.  

 

A nyílt napra látogatók a főiskola jelenlegi hallgatóival együtt tesztelhetik tudásukat a hotelföldrajzi vetélkedőn, beülhetnek a gazdaság különböző aspektusait bemutató mini-konferencia előadásaira, az Antenna Hungária közvetítőkocsijának segítségével élő rádió és tv közvetítést csinálhatnak, megismerhetik a magyar történelmet a filmhíradókon keresztül, de akár önismereti és konfliktuskezelési tréningen is részt vehetnek.

 

A nyílt nap változatos órái kiváló lehetőséget biztosítanak a felvételiző diákok számára, hogy közelebbről megismerjék azt a felsőoktatási intézményt, ahol életük meghatározó időszakát fogják eltölteni. A nyílt nap változatos programját úgy alakította ki a Kodolányi János Főiskola, hogy mindenki megtalálja számára azokat az órákat, előadásokat amelyek segíthetik a pályaorientációban.

 

A speciális nyílt nap programjaiba reggel 9 órától 15 óráig be lehet csatlakozni, a részvételről igazolást is kapnak a középiskolások. A leendő főiskolások így már most közelebbi kapcsolatba kerülhetnek oktatóikkal, bátran kérdezve tőlük kapcsolódhatnak be interaktív előadásaikba.

 

Részletes program: www.felveteli.kodolanyi.hu/nyiltnap

 

Budapest, 2017. november 29., szerda 9 órától 15 óráig
(1139 Budapest, Frangepán utca 50-56.)


« vissza
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse az egyetemet a közösségi oldalakon is: