Kodolányi János Egyetem
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Kodolányi János EgyetemKodolányi János Egyetem
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

[2017. 10. 26. ]

Elindult a keresztféléves jelentkezés

Nem kell 2018 szeptemberéig várniuk azoknak, akik felsőfokú tanulmányaikat szeretnék elkezdeni, illetve folytatni, hiszen november 15-ig lehet jelentkezni a 2018. februárjában induló keresztféléves képzésekre. A Kodolányi János Főiskola 11 alapképzési, 3 felsőoktatási szakképzése és 3 mesterszakja közül választhatnak a keresztféléves eljárásban részt vevők. Az intézmény mindhárom oktatási helyszínén, Budapesten, Orosházán és Székesfehérváron várja a továbbtanulókat.

A 2018 februárjában induló, úgynevezett keresztféléves képzésekre azok jelentkezhetnek, akiknek már van érettségi bizonyítványuk, illetve, amennyiben mesterképzésre készülnek, akkor rendelkeznek a szükséges felsőfokú végzettséggel, vagy jövő év januárjában fejezik be tanulmányaikat az alapképzési szakon.


A Kodolányi János Főiskola gyakorlatorientált képzéseinek palettáján 2018 februári kezdéssel levelező és távoktatási formában az összes alapszak elérhető, így az anglisztika, az előadóművészet, az emberi erőforrások,  a gazdálkodási és menedzsment, a kommunikáció- és médiatudomány, a közöségszervezés, a nemzetközi tanulmányok, a pedagógia, a szociális munka, a történelem, a turizmus-vendéglátás. A három mesterszakra, a vállalkozásfejlesztés, a turizmus menedzsment és a nemzetközi tanulmányok mesterképzésekre nappali és levelező formában lehet jelentkezni. Felsőoktatási szakképzések közül levelező formában a gazdálkodási és menedzsment, a televíziós műsorkészítő és a turizmus-vendéglátás képzések közül választhatnak a jelentkezők.

 

Az eljárás tudnivalói és a meghirdetett képzéseket tartalmazó Felsőoktatási felvételi tájékoztató idén is kizárólag elektronikusan jelenik meg a www.felvi.hu oldalon. Jelentkezni 2017. november 15-ig lehet kizárólag e-felvételivel a felvi.hu-n keresztül. A ponthatárokat előreláthatólag 2018. január 24-én hirdetik majd ki.

 

A felvételi eljárás részletes szabályai, tudnivalói és a szakbemutatók elérhetőek felvételi honlapunkon.


« vissza
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse az egyetemet a közösségi oldalakon is: