Kodolányi János Főiskola
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Kodolányi János FőiskolaKodolányi János Főiskola
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

[2017. 06. 16. ]

Sikeres szakdolgozati workshop

A Gazdálkodási és Menedzsment Tanszék és a Turizmus Tanszék is megrendezte a 2016/17/2. félév szakdolgozati workshopját Budapesten.

 

A gazdász workshopon öt hallgató vett részt színvonalas előadással:

Gazdag Ferenc László: A családi vállalkozás dilemmája - lojalitás vagy profizmus? (Konzulens: Dr. Mitev Ariel)

Kauth László: Távmunka helyzete Magyarországon   Távmunka projekt az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoportban (Konzulens: Dr. Molnár Balázs)

Nagy István: Nagyvázsony Község Önkormányzat gazdálkodásának elemzése (Konzulens: Dr. Hegedűs Szilárd)

Piller Csilla: A Parsa konszern áruellátási folyamat bemutatása, hatékonyságának vizsgálata (Konzulens: Dr. Kurucz Attila)

Szudiné Szajkó Ágnes: A tudás, mint versenyképességi összetevő egy nemzetközi vasútvállalat nézőpontjából (Konzulens: Dr. Molnár Balázs)

 

Oktatókból álló szakmai zsűri, Alitisz Ágnes, Sebestény Tibor és Dr. Bajor Tibor választották ki a győztes munkákat, döntésük alapján első helyen végzett Gazdag Ferenc László, a második helyezett Szudiné Szajkó Ágnes lett, a harmadik  helyezett Kauth László.

 

A Turizmus Tanszék workshopján az írásbeli fordulót követő szóbeli döntőben elhangzott előadásokat két meghívott turisztikai szakember értékelte: Kálmán Zoltán közgazdász, a Jardinette étterem tulajdonosa, és Szatmáry Judit idegenvezető, a Szinergia Üzleti Szakképző Iskola és az Európai Üzleti Polytechnikum vendégoktatója.

 

A szakdolgozatok versenyébe benevezett hallgatók közül hatan mutatták be dolgozatukat a döntőben, ahol a következő eredmény született:

 

1. hely – Frühwirth Blanka Veronika (Turizmus-vendéglátás BSc szak): Római útleírások az idők során és hatásuk a modern turizmusra (konzulens: Dr. Rátz Tamara)

 

2. hely – Dudás Attila (BSc): Zarándokturizmus a Mária Út tükrében (konzulens: Donka Attila)

 

3. hely – Sógor Diána (BSc): A megújuló energia szerepe a szállodaiparban (konzulens: Dr. Michalkó Gábor)

 

4. hely – Petró Nikolett (Turizmus menedzsment MSc): Európai Uniós források hasznosítása az Észak-Magyarországi régió szállodáiban: kiemelve a Hotel Cascade Resort and Spa****szállodát (konzulens: Dr. Kátay Ákos)

 

5. hely – Lovász Gergely Ferenc (MSc): Közösségi gazdaság-Airbnb vs. Hotel industry a világ körül (konzulens: Dr. Kátay Ákos)

 

6. hely – Tállyai Dóra (BSc: A test megtisztulásának folyamata és képzetei a budapesti Széchenyi Gyógyfürdő női látogatóinál (konzulens: Dr. Régi Tamás)

 

A közönségdíjat Frühwirth Blanka Veronika nyerte.

 

Gratulálunk a helyezetteknek az elért eredményhez, és ezúton is köszönjük a zsűri és a konzulensek munkáját is.

 


« vissza
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse a főiskolát a közösségi oldalakon is: