Kodolányi János Főiskola
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Kodolányi János FőiskolaKodolányi János Főiskola
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

[2017. 04. 03. ]

Nemzetközi Hét 2017

5 nap, 14 ország, 50 előadó, több mint 70 angol nyelvű előadás, workshop, konferencia: ez számokban főiskolánk 7. Nemzetközi Hete.

2011-ben rendezte meg először a Kodolányi János Főiskola a Nemzetközi Hét rendezvényt, mellyel a hazai felsőoktatási intézmények között egyedülálló módon kívánja hallgatóihoz közelebb hozni a nemzetközi környezet nyújtotta lehetőségeket. Idén április 3. és 7. között az intézmény budapesti oktatási központjában a meghívott külföldi vendégoktatók angol nyelven „mini-kurzusok" formájában több mint 70 előadást tartanak a gazdálkodás és menedzsment, turizmus, marketing, kommunikáció, oktatás és felnőttképzés, szociális politika és kultúrtörténet témakörében.

 

A Nemzetközi Hét programkínálata ezúttal a külföldi vendégoktatók előadásai mellett két konferenciával is kiegészül. A New Approaches for International Quality Education címmel meghirdetett műhelykonferencia előadói április 5-én a felsőoktatás aktuális kérdéseit járják körbe, a gazdasági, társadalmi kontextusoktól kezdve a kutatások és a felsőoktatás kapcsolatáig.

 

Április 7-én pedig a KJF Nemzetközi Tanulmányok és Történelem Tanszéke, az Institute for Cultural Relations Policy és a Nemzetpolitikai Kutatóintézet közös szervezésében, a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának támogatásával,  Hungarian autonomy in Central Europe című konferencián  be a közép-európai autonómia különböző aspektusait, a határon túli és a szórványmagyarság mindennapjait érintő kérdéseket mutatják be a neves szakértők, előadók.

 

Részletes program


« vissza
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse a főiskolát a közösségi oldalakon is: