Kodolányi János Főiskola
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Kodolányi János FőiskolaKodolányi János Főiskola
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

[2017. 03. 20. ]

Greennovate or die! - Budapest

A Budapesti Gazdasági Egyetem április 27-én Greennovate or Die! néven esetmegoldó napot rendez felsőoktatási intézmények hallgatói számára, melynek témája vállalkozói szemszögből a környezetvédelem, a környezettudatosság, a fenntarthatóság, és a társadalmi felelősségvállalás.

A vállalatok olyan valós problémákkal teli esetek megoldását várják, melyek főként a fenntarthatósággal, környezetvédelemmel és társadalmi felelősségvállalással  kapcsolatosak.

Az eseményen 10 csapat versenyzik, ahol a cél, hogy átfogó és hatékony megoldást találjanak a cégeknek egy-egy adott problémára. A verseny egy napos, melyen több izgalmas programot kínálunk, mind a csapatok mind a vállalatok számára.

latokra is szert tehettek.

A versenyen részt vevő hallgatók 5 fős csapatokban dolgoznak, a verseny időtartama egy nap. A nap végén a problémákat felvető vállalkozások képviselői a projekt szereplőivel együtt közösen zsűrizik a hallgatói megoldásokat.

 

Keressük azokat a hallgatói csapatokat, akiket érdekel, hogy egy vállalkozás milyen kihívásokkal szembesül, ha a környezetvédelemmel, a környezettudatossággal, a fenntarthatósággal és a társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos kérdéssel szembesül.

 

Jelentkezés: greennovateordie@gmail.com

 

Bővebb információ »

Program »


« vissza
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse a főiskolát a közösségi oldalakon is: